• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιεχομενα Τευχους: 5/2020

  BEST BUY

 • BEST BUY Τα πιο δυνατά scooter με 16αρηδες τροχούς

  BEST BUY Τα πιο δυνατά scooter με 16αρηδες τροχούςΌταν ένας ισχυρός κινητήρας συνδυάζεται με 16αρηδες τροχούς τότε η οδική συμπεριφορά ενός scooter απογειώνεται. Ποια είναι όμως τα δυνατότερα μοντέλα της αγοράς με μεγάλους τροχούς;»
 • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

 • Test: Honda CB650R

  Test: Honda CB650RΗ νέα CB έχει σκοπό να βάλει δυναμικά τη Honda στο παιχνίδι των μεσαίων Naked μοτοσυκλετών πετώντας το F από το όνομά της. Πλέον ακούει στο όνομα CB650R και είναι πιο σπορ από ποτέ.»
 • Test: Husqvarna 701 Enduro

  Test: Husqvarna 701 Enduro Η ανανεωμένη Husqvarna 701 Enduro είναι έτοιμη να σε ακολουθήσει παντού και σε προκαλεί για ατελείωτες εξερευνήσεις ακόμα και αν οι απαιτήσεις σου ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα.»
 • Test: Sym Maxsym TL

  Test: Sym Maxsym TL Το TL βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κατηγορίες όμως καταφέρνει να εξισορροπεί ιδανικά τα πλεονεκτήματα από την κάθε μια από αυτές, οδηγώντας σε μια πετυχημένη συγχώνευση δυνατοτήτων. Ένα maxi scooter σπορ τουρισμού που γκρεμίζει τα τείχη μεταξύ τεχνολογίας και υψηλής τιμής. »
 • Test: Yamaha MT-03

  Test: Yamaha MT-03Οι μοτοσυκλέτες στα 300 κυβικά εκπροσωπούν τους κατασκευαστές τους σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, η οποία μάλιστα είναι πολύ δημοφιλής στη χώρα μας σύμφωνα με τα στοιχεία των ταξινομήσεων. Για να επιβιώσεις όμως σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον πρέπει να ανανεώνεσαι συνεχώς και να βελτιώνεσαι.»
 • Δοκιμή KYMCO AGILITY 30oi

  Δοκιμή KYMCO AGILITY 30oiΜε premium καταβολές και ευρωπαϊκό αέρα σχεδίασης , το KYMCO Agility 300i διεκδικεί επάξια την θέση του στην πιο δημοφιλή κατηγορία στην Ελλάδα, τα scooters με μεγάλους τροχούς στα 300 c, συνδυάζοντας πολλά χαρακτηριστικά σε δελεαστική τιμή. »
 • Δοκιμή Yamaha ΜΤ-03

  Δοκιμή Yamaha ΜΤ-03Οι μοτοσυκλέτες στα 300 κυβικά εκπροσωπούν τους κατασκευαστές τους σε μια πολύ ανταγωνιστική κατηγορία, η οποία μάλιστα είναι πολύ δημοφιλής στη χώρα μας σύμφωνα με τα στοιχεία των ταξινομήσεων. Για να επιβιώσεις όμως σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον πρέπει να ανανεώνεσαι συνεχώς και να βελτιώνεσαι. Η Yamaha το γνωρίζει πολύ καλά και προχωρά σε στοχευμένες επεμβάσεις εκσυγχρονίζοντας το MT-03 και κάνοντάς το πιο ελκυστικό από ποτέ.»