onlyparts.gr: Σου βρίσκει άμεσα το ανταλλακτικό που θες

onlyparts.gr: Σου βρίσκει άμεσα το ανταλλακτικό που θες

Η πλατφόρμα που ψάχνει για εσένα το ανταλλακτικό σου και σε ενημερώνει για διαθεσιμότητα και τιμές, ώστε να επιλέξεις εσύ αυτό που σε συμφέρει να αγοράσεις.

onlyparts.gr: Βρες το ανταλλακτικό που θες σε δευτερόλεπτα

Η αναζήτηση ενός ανταλλακτικού μέχρι τώρα ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρα, ενώ υπήρχε περίπτωση να μην έφερνε αποτέλεσμα. Επειδή όμως ο χρόνος σου είναι περιορισμένος δεν χρειάζεται να τον σπαταλάς άδικα ψάχνοντας σε όλα τα site για το ανταλλακτικό που χρειάζεσαι. Το onlyparts.gr έρχεται να αλλάξει τον τρόπο αναζήτησης ανταλλακτικών και απευθύνεται όχι μόνο σε ιδιώτες, αλλά και σε εμπόρους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Καταχωρείς το ανταλλακτικό που ψάχνεις και λαμβάνεις προσφορές από εμπόρους.

Αν είσαι ιδιώτης το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις το ανταλλακτικό που ψάχνεις για τη μοτοσυκλέτα ή το αυτοκίνητό σου στη μηχανή αναζήτησης. Στη συνέχεια, πιστοποιημένοι έμποροι από όλη την Ελλάδα σου στέλνουν τις προσφορές τους μέσω του onlyparts.gr και μπορείς έτσι να συγκρίνεις τιμές και να αγοράσεις εύκολα, γρήγορα και στη χαμηλότερη τιμή. Η πλατφόρμα συνεργάζεται αυστηρά και μόνο με εμπόρους και εταιρείες που έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους για να γίνουν μέλος και να εμφανιστούν στην οθόνη σου, οπότε μπορείς να είσαι απολύτως βέβαιος για την αξιοπιστία τους. Μέσω του chat μπορείς ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσεις με τον έμπορο και να λύσεις κάθε απορία σου, ενώ η πλατφόρμα σου δίνει τη δυνατότητα να αξιολογήσεις τον επαγγελματία και να βοηθήσεις έτσι μελλοντικούς αγοραστές.
 

Αν είσαι έμπορος, έρχεσαι σε επαφή με χιλιάδες πελάτες χωρίς προμήθεια.

Αν πάλι είσαι έμπορος και ψάχνεις αγοραστικό κοινό για τα προϊόντα σου, μέσω του onlyparts.gr μπορείς να έρθεις σε επαφή με χιλιάδες πελάτες που ψάχνουν ανταλλακτικά καθημερινά. Η διαδικασία είναι απλή: Καταχωρείς τις κατηγορίες των προϊόντων που εμπορεύεσαι, λαμβάνεις αιτήματα από πελάτες που αναζητούν κάποιο από τα ανταλλακτικά που διαθέτεις και υποβάλεις την προσφορά σου και ολοκληρώνεις τη συναλλαγή με τον πελάτη χωρίς να επιβαρύνεσαι με καμία προμήθεια. Το onlyparts.gr σου προσφέρει ένα πλήρες διαχειριστικό περιβάλλον για να βλέπεις τις παραγγελίες, το ιστορικό όχι μόνο από υπολογιστή αλλά και από κινητό ή tablet, ενώ θα έχεις στοχευμένο πελατολόγιο που αναζητά ακριβώς τα προϊόντα που εμπορεύεσαι. Επίσης, σου προσφέρει 4 κανάλια επικοινωνίας (Viber, Messenger, e-mail, πλατφόρμα), ώστε να είσαι ανά πάσα στιγμή σε επαφή με τους πελάτες σου. Και μην ξεχνάς ότι το onlyparts.gr κατασκευάζει τη δική σου ιστοσελίδα, με στοιχεία επικοινωνίας, το δικό σου λογότυπο, περιγραφές και τις εταιρείες που εμπορεύεσαι. Έτσι οι πελάτες σου μπορούν να μπαίνουν στο domain της μορφής: έμπορος.onlyparts.gr και να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα σου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για όσο είσαι συνεργάτης του onlyparts.gr.

Συνέχεια του άρθρου >>>