Θα είναι έτσι το αναμενόμενο 800άρι Naked της Zontes;

Zontes: Ετοιμάζει τρικύλιδρο Naked 800 κυβικών;

Το… αντι-MT09 φαίνεται πως ετοιμάζει η Zontes, όπως αναφέρουν πολλαπλές πηγές εντός και εκτός Ασίας! Δείτε περισσότερα…

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Η Zontes είναι μια μάρκα που σημειώνει ραγδαία εξάπλωση τα τελευταία χρόνια: Οι μοτοσυκλέτες της φέρουν εξαιρετικό επίπεδο εξοπλισμού, καλή ποιότητα κατασκευής και γενικότερα ένα ελκυστικό πακέτο σε ανταγωνιστικές τιμές και δεν είναι τυχαίο που η εταιρεία έχει γνωρίσει επιτυχία και εκτός Ελλάδος. Η Zontes όμως μάλλον σχεδιάζει να επεκταθεί και τα τελευταία 24ωρα, πληροφορίες για νέο μοντέλο έκαναν την εμφάνιση τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Paul Τan αλλά και την Newmotor.com.cn, το επόμενο μοντέλο της Zontes θα είναι μια τρικύλινδρη naked μοτοσυκλέτα, δηλαδή με απλά λόγια μια εξαιρετικά ανταγωνιστική πρόταση για τις εποχές που ξημερώνουν. Μάλιστα, οι γραφικοί σχεδιαστές JJ Design δημιούργησαν και την… οπτική τους πρόταση για το νέο μοντέλο. Μια μοτοσυκλέτα που συμφωνεί με το γωνιώδες και έντονο στυλ της Zontes, με τον τρικύλινδρο του MT-09 για την απαραίτητη οπτική εντύπωση –προφανώς δεν θα είναι το ίδιο μοτέρ, στο τέλος.

Πιο συγκεκριμένες πληροφορίες δεν έχουν ακόμα… μεστώσει, στο παγκόσμιο ειδησεογραφικό σκηνικό, αλλά επί σειρά ετών επικρατούν φήμες για 3κύλινδρο 800άρι naked, από την Zontes. Κάπως έτσι η εταιρεία θα μπει σφήνα στην αντίστοιχη κατηγορία με ένα μοντέλο που αναμένεται να αποτελεί value-for-money επιλογή, στα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει η εταιρεία.

Πότε θα γίνει λοιπόν αυτό;  Η ανάπτυξη ενός ολοκαίνουργιου μοντέλου είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και για αυτό, οι διεθνείς πηγές μιλούν για το 2021, ως πιθανό χρονικό σημείο εμφάνισης του νέου τρικύλινδρου μοντέλου, της Zontes. Μείνετε συντονισμένοι…

(Φωτό: JJ Designs - Newmotor.com.cn)