• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Zero SR/S: Και ηλεκτρικό και sport touring

Zero SR/S: Και ηλεκτρικό και sport touring

Με αυτονομία που μπορεί να ξεπεράσει τα 272χλμ, 110 ίππους, 19χλγμ. ροπής και μηδενική συντήρηση, έφτασε η στιγμή που μια μοτοσυκλέτα μπορεί να δηλώνει υπερήφανα ότι είναι ηλεκτρική.

Zero SR/S: Ηλεκτρική sport touring


Η SR/S είναι μια sport touring μοτοσυκλέτα (13% καλύτερη αεροδυναμική σε σχέση με τη γυμνή SR/F) με λιτές γραμμές και μεγάλες λείες επιφάνειες που δείχνει σύγχρονη, χωρίς να επαναπροσδιορίζει το σχήμα που έχεις στο μυαλό σου για αυτή την κατηγορία. Στο εμπρός μέρος ξεχωρίζουν οι διπλοί Led προβολείς, ενώ Led είναι φυσικά και το πίσω φωτιστικό σώμα. Η εξάτμιση λάμπει φυσικά δια της απουσίας της συμβάλλοντας στη minimal αισθητική του πίσω μέρους, μαζί με την πινακίδα που βρίσκεται χαμηλά χωρίς να αλλοιώνει την υπόλοιπη σχεδίαση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

TFT οθόνη με συνδεσιμότητα και ρεζερβουάρ με αποθηκευτικό χώρο


Η σέλα διαθέτει ικανοποιητικό αφρώδες (υπάρχει σαν έξτρα και παχύτερη) και χάρη στο χαμηλό της ύψος (787 χιλ) επιτρέπει να πατήσεις τα πόδια σου στο έδαφος με μεγάλη ευκολία ανεξαρτήτως αναστήματος. Το μακρύ αλλά όχι ιδιαίτερα πλατύ «ρεζερβουάρ» χρησιμοποιείται σαν αποθηκευτικός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει το φορτιστή (στο πίσω μέρος φέρει την υποδοχή φόρτισης), ενώ το βλέμμα σου τραβά η έγχρωμη TFT οθόνη η οποία διαθέτει εφαρμογή για smartphone, μέσα από την οποία μπορείς να επέμβεις στις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας αλλά και στον τρόπο απεικόνισης της οθόνης, επιλέγοντας διαφορετική ένδειξη για κάθε ένα από τα 4 τμήματα που αυτή χωρίζεται. Στάνταρ είναι και το cruise control.

110 ίπποι τελική 200χλμ./ώρα και 4 modes οδήγησης


Η ηλεκτρική καρδιά της SR/S ονομάζεται Z-Force 75-10 και αποδίδει 110 ίππους και 19 χλγμ ροπής. Πρόκειται για ένα συμπαγές τριφασικό μοτέρ μόνιμου μαγνήτη με ένα κινούμενο τμήμα το οποίο ανέπτυξε η Zero από το μηδέν, έχοντας σκοπό να συνδυάσει την απόδοση με την αξιοπιστία, χρησιμοποιώντας όσο το δυνατόν λιγότερα εξαρτήματα. Η μετάδοση γίνεται απευθείας μέσω ανθρακονημάτινου ιμάντα. Η SR/S υπόσχεται με μία φόρτιση πάνω από 272χλμ σε συνθήκες πόλης, ενώ σε μικτές συνθήκες μπορείς να διανύσεις αποστάσεις της τάξεως των 150χλμ. Έχεις στη διάθεσή σου 4 προγράμματα οδήγησης (eco, street, sport, rain) με προκαθορισμένες ρυθμίσεις για τη δύναμη, τη ροπή , τη μέγιστη ταχύτητα, το φρένο του μοτέρ-σύστημα ανάκτησης ενέργειας και το traction control της Bosch, καθώς και την επιλογή custom όπου μπορείς να αποθηκεύσεις μέχρι και 10 διαφορετικά προφίλ με ρυθμίσεις για όλες τις παραπάνω παραμέτρους ξεχωριστά.

Μπαταρία με διάρκεια ζωής πάνω 300.000 χιλιόμετρα!


Η μπαταρία ιόντων λιθίου έχει χωρητικότητα 17.3 KWH και παρέχει εγγύηση 5 ετών – απεριορίστων χιλιομέτρων, ενώ υπόσχεται τεράστια διάρκεια ζωής, αφού σύμφωνα με τη Zero διατηρεί το 80% της ζωής της ακόμα και μετά από 300.000χλμ. Η φόρτιση είναι μια πολύ απλή διαδικασία που διαρκεί 2μιση ώρες για το 100% είτε σε απλή οικιακή πρίζα είτε σε κάποιο σταθμό φόρτισης.

Αναρτήσεις Showa και φρένα J.Juan με cornering ABS


Η κλασική και σίγουρη λύση του ατσάλινου χωροδικτυώματος αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της SR/S. Στον τομέα των αναρτήσεων, η μοτοσυκλέτα της Zero εξοπλίζεται από τη Showa με ένα πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι 43χιλ big piston και ένα επίσης ρυθμιζόμενο αμορτισέρ το οποίο εδράζεται χωρίς μοχλικό. Στα φρένα, από την J.Juan προέρχονται οι νέες τετραπίστονες ακτινικές δαγκάνες  στο μπροστινό μέρος, η ακτινική τρόμπα, καθώς και η μονοπίστονη δαγκάνα του πίσω μέρους, ενώ το cornering ABS είναι της Bosch. Οι τροχοί των 17 ιντσών με ελαστικά Diablo Rosso III της Pirelli σε διαστάσεις 120/70-17 και 180/55-17.

Zero SR/S τιμή: 27.400 ευρώ

110 ίπποι και τελική πάνω από 200 χλμ/ώρα
Μπαταρία με διάρκεια ζωής πάνω 300.000 χιλιόμετρα!
Αυτονομία μέχρι 272 χιλιόμετρα
TFT οθόνη με συνδεσιμότητα και ρεζερβουάρ με αποθηκευτικό χώρο
Τι γνώμη έχεις για τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »