Zero: Η πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

Zero: Η πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών μοτοσυκλετών

Με επιλογές για κάθε γούστο αλλά πάντα με γνώμονα το καθαρό περιβάλλον, την οικονομία και την αυθεντική αίσθηση, η Zero βάζει την ηλεκτροκίνηση στη ζωή μας.

Η πληρέστερη γκάμα σε ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες



Η αμερικάνικη Zero Motorcycles προσφέρει την πληρέστερη γκάμα ηλεκτρικών στον κόσμο και η Electromove φροντίζει ώστε όλα της τα μοντέλα να βρίσκονται και στην Ελλάδα. Παρότι η φήμη της εξαπλώνεται με απίστευτο ρυθμό τα τελευταία χρόνια, το όνομα Zero μόνο καινούργιο δεν είναι. Από το 2006 κατασκευάζει μοτοσυκλέτες που συνδυάζουν τις καλύτερες πτυχές μιας παραδοσιακής μοτοσυκλέτας με την πλέον προηγμένη τεχνολογία. Όσο η ηλεκτροκίνηση μπαίνει στη ζωή μας η Zero συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά, καθώς η ετήσια αύξηση των πωλήσεων της αγγίζει το 33%.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξοικονομείς έως 4.500 ευρώ από τον πρώτο χρόνο



Η γκάμα της φυσικά καλύπτει κάθε απαίτηση, είτε ζητάς μια μοτοσυκλέτα για την πόλη, είτε για το χώμα, είτε σου αρέσει η σπορ οδήγηση και οι πιο μακρινές εξορμήσεις. Με δυνατότητα να επιλέξεις ανάμεσα από 9 διαφορετικά μοντέλα είναι σίγουρο ότι θα βρεις το κατάλληλο ώστε να απολαμβάνεις αυθεντική αίσθηση οδήγησης, χωρίς όμως να επιβαρύνεις το περιβάλλον και το πορτοφόλι σου. Μεταξύ άλλων, στόχος σε όλα τα μοντέλα είναι και η άμεση απόσβεση χρημάτων, αφού από τον πρώτο χρόνο μπορείς να εξοικονομείς από 3.000-4500 ευρώ (εκμεταλλευόμενος και την επιδότηση για τη χρήση ηλεκτρικών οχημάτων), μιας και τα κόστη χρήσης και συντήρησης σχεδόν μηδενίζονται.

Κινητήρας Z-Force με ανθρακονημάτινο ιμάντα τελικής μετάδοσης



Κάθε μοτοσυκλέτα εξοπλίζεται με κινητήρα Z-Force που σχεδιάστηκε από τη Zero για βελτιστοποιημένη απόδοση, αλλά και μικρό μέγεθος. Πρόκειται για ένα τριφασικό μοτέρ μόνιμου μαγνήτη με ένα κινούμενο τμήμα που δεν απαιτεί ψύξη με υγρό, αλλά ούτε και συντήρηση, αφού το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι ο έλεγχος του ανθρακονημάτινου ιμάντα τελικής μετάδοσης. Η τεχνολογία των μοτοσυκλετών δεν σταματά στα μηχανικά  μέρη. Το λειτουργικό σύστημα Cypher φροντίζει ώστε η διαχείριση του γκαζιού να μη διαφέρει αισθητά από μιας τυπικής μοτοσυκλέτας, ενώ παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με κινητό τηλέφωνο, μέσα από το οποίο ο αναβάτης μπορεί να ρυθμίσει, τα χαρακτηριστικά απόδοσης ροπής και τη διαχείριση ισχύος της μπαταρίας.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »