• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Zero DSR/X: Με 23 kg-m ροπή και αυτονομία έως 290 χιλιόμετρα

Zero DSR/X: Με 23 kg-m ροπή και αυτονομία έως 290 χιλιόμετρα

Η ναυαρχίδα της Zero Motorcycles DSR/X, έρχεται να αλλάξει όσα ξέραμε για τις on-off μοτοσυκλέτες.

Zero DSR/X: Περιπέτεια που ηλεκτρίζει


Η DSR/X είναι το νεότερο μοντέλο της Zero που καθορίζει την εισαγωγή των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών στην κατηγορία Mega-On Off. Το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί το νέο κινητήριο πακέτο ισχύος Z-Force της εταιρείας, με ονομασία Whisper quiet ZF και το λειτουργικό σύστημα Cypher III+ για να προσφέρει την πιο γνήσια εμπειρία adventure sport οδήγησης στον κόσμο. Δαπανήθηκαν πάνω από 100.000 ώρες ηλεκτρονικής μηχανικής για τη σχεδίαση  της  DSR/X, ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες για οδήγηση σε διαφορετικά πεδία χρήσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και 3 αποθηκευτικοί χώροι


Η DSR/X διαθέτει έναν εντελώς νέο κινητήρα Z-Force 75-10X που παράγει την εκπληκτική ροπή των  225 Nm (23kg) ροπής και μία μπαταρία ισχύος 17,3 kWhZ-Force, καθένα από τα οποία θέτει νέα κορυφαία πρότυπα απόδοσης για την Zero. Η μέση αυτονομία είναι στα 185 χιλιόμετρα και μπορεί να φτάσει έως και τα 290 με χρήση εντός πόλης.


Η DSR/X έχει μια πλήρως επανασχεδιασμένη αρχιτεκτονική πλαισίου και εξαρτημάτων που επιτρέπει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, σχεδόν 200 mm, πλήρως ρυθμιζόμενη εμπρός και πίσω ανάρτηση και τρεις ενσωματωμένους αποθηκευτικούς χώρους που το καθιστούν μια πραγματικά ειδική σχεδίαση adventure που είναι τόσο ανθεκτική όσο και ικανή.

Εξελιγμένο traction control και λειτουργία όπισθεν


Ελεγχόμενη από το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο, το Cypher III+, το DSR/X είναι η πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα που αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες των Bosch Motorcycle Stability Controls με δυνατότητες εκτός δρόμου. Βελτιστοποιημένη ειδικά για όλες τις συνθήκες πρόσφυσης σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ελέγχει ηλεκτρονικά το σύστημα μετάδοσης κίνησης, προσφέροντας εκπληκτική σταθερότητα. Το σύστημα εκτός δρόμου της Bosch περιλαμβάνει συνδεδεμένο φρενάρισμα για βελτιωμένη διαμόρφωση πέδησης και ακινητοποίηση οχήματος, που παρέχει αυτοπεποίθηση και σταθερότητα ακόμη και στις πιο απότομες πλαγιές.


Η DSR/X είναι επίσης εξοπλισμένη με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που διατίθενται μόνο από τη Zero Motorcycles και βασίζεται στα 16 χρόνια και τα 260 εκατομμύρια χιλιόμετρα εμπειρίας στον πυρήνα του λειτουργικού συστήματος Cypher III+. Αξιοσημείωτο μεταξύ αυτών είναι το Park Mode, μια λειτουργία με όπισθεν και ανίχνευσης αργής ταχύτητας, χρήσιμη για ελιγμούς σε στενούς ή απότομους χώρους. Η μοτοσυκλέτα είναι εξοπλισμένη με τις ταχύτερες δυνατότητες φόρτισης Επιπέδου 1 και 2 στην αγορά χάρη στη φόρτιση από το ενσωματωμένο σύστημα φόρτισης 6,6kW.

Σύστημα συνδεσιμότητας για πλήρη εποπτεία


Η DSR/X είναι συμβατή και με την εφαρμογή Zero Motorcycles για κινητά. Αυτό επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να ελέγχουν σχεδόν απεριόριστο αριθμό χαρακτηριστικών οδήγησης από την ταχύτητα έως τη ροπή, ακόμη και τις λειτουργίες επαναφόρτισης  της μπαταρίας εν κινήσει. Η DSR/X είναι εξοπλισμένη με μια μονάδα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας (CCM) που μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις στους χρήστες της εφαρμογής για οτιδήποτε, από πληροφορίες φόρτισης, ανακοινώσεις ή άλλες χρήσιμες ενημερώσεις λογισμικού.

Δυνατότητα αύξησης της αυτονομίας ή μείωση του χρόνου φόρτισης


Στα ήδη πολύ αξιόλογα επίπεδα εξοπλισμού, η DSR/X διαθέτει ένα πλήρες πακέτο πρόσθετων αξεσουάρ που καλύπτει όλες τις ανάγκες των αναβατών για περιπέτεια. Τα προαιρετικά αξεσουάρ περιλαμβάνουν τσάντες σέλας, προστατευτική ποδιά, ψηλότερο ανεμοθώρακα, καλύμματα, επάνω και πλαϊνές θήκες και πολλά άλλα. Η DSR/X μπορεί επίσης να ανταλλάξει ένα τμήμα των ενσωματωμένων τμημάτων αποθήκευσης είτε με Power Tank για να αυξήσει τη χωρητικότητα της μπαταρίας σε σχεδόν 21 kWh είτε με μονάδα Rapid Charge που θα μειώσει τον ελάχιστο χρόνο φόρτισης σε περίπου μία ώρα.

Zero DSR/X τιμή: 26.400 ευρώ
Zero DSR/X τιμή: 27.590 ευρώ

Εξελιγμένο traction control και λειτουργία όπισθεν
Πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και ενσωματωμένοι αποθηκευτικοί χώροι 
Δυνατότητα αύξησης της αυτονομίας ή μείωση του χρόνου φόρτισης.
Ηλεκτρική και adventure γίνεται;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »