Zero DSR/X: Και ηλεκτρική και adventure

Zero DSR/X: Και ηλεκτρική και adventure

Zero DSR/X: Και ηλεκτρική και adventure

Η ναυαρχίδα της Zero Motorcycles DSR/X, έρχεται να αλλάξει όσα ξέραμε για τις on-off μοτοσυκλέτες.

Zero DSR/X: Περιπέτεια που ηλεκτρίζει


Η DSR/X είναι το νεότερο μοντέλο της Zero που καθορίζει την εισαγωγή των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών στην κατηγορία Mega-On Off. Το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί το νέο κινητήριο πακέτο ισχύος Z-Force της εταιρείας, με ονομασία Whisper quiet ZF και το λειτουργικό σύστημα Cypher III+ για να προσφέρει την πιο γνήσια εμπειρία adventure sport οδήγησης στον κόσμο. Δαπανήθηκαν πάνω από 100.000 ώρες ηλεκτρονικής μηχανικής για τη σχεδίαση  της  DSR/X, ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες για οδήγηση σε διαφορετικά πεδία χρήσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και 3 αποθηκευτικοί χώροι


Η DSR/X διαθέτει έναν εντελώς νέο κινητήρα Z-Force 75-10X που παράγει την εκπληκτική ροπή των  225 Nm (23kg) ροπής και μία μπαταρία ισχύος 17,3 kWhZ-Force, καθένα από τα οποία θέτει νέα κορυφαία πρότυπα απόδοσης για την Zero.


Η DSR/X έχει μια πλήρως επανασχεδιασμένη αρχιτεκτονική πλαισίου και εξαρτημάτων που επιτρέπει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, σχεδόν 200 mm, πλήρως ρυθμιζόμενη εμπρός και πίσω ανάρτηση και τρεις ενσωματωμένους αποθηκευτικούς χώρους που το καθιστούν μια πραγματικά ειδική σχεδίαση adventure που είναι τόσο ανθεκτική όσο και ικανή.

Εξελιγμένο traction control και λειτουργία όπισθεν


Ελεγχόμενη από το πιο προηγμένο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο, το Cypher III+, το DSR/X είναι η πρώτη ηλεκτρική μοτοσικλέτα που αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες των Bosch Motorcycle Stability Controls με δυνατότητες εκτός δρόμου. Βελτιστοποιημένη ειδικά για όλες τις συνθήκες πρόσφυσης σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ελέγχει ηλεκτρονικά το σύστημα μετάδοσης κίνησης, προσφέροντας εκπληκτική σταθερότητα. Το σύστημα εκτός δρόμου της Bosch περιλαμβάνει συνδεδεμένο φρενάρισμα για βελτιωμένη διαμόρφωση πέδησης και ακινητοποίηση οχήματος, που παρέχει αυτοπεποίθηση και σταθερότητα ακόμη και στις πιο απότομες πλαγιές.


Η DSR/X είναι επίσης εξοπλισμένη με ένα σύνολο χαρακτηριστικών που διατίθενται μόνο από τη Zero Motorcycles και βασίζεται στα 16 χρόνια και τα 260 εκατομμύρια χιλιόμετρα εμπειρίας στον πυρήνα του λειτουργικού συστήματος Cypher III+. Αξιοσημείωτο μεταξύ αυτών είναι το Park Mode, μια λειτουργία με όπισθεν και ανίχνευσης αργής ταχύτητας, χρήσιμη για ελιγμούς σε στενούς ή απότομους χώρους. Η μοτοσυκλέτα είναι εξοπλισμένη με τις ταχύτερες δυνατότητες φόρτισης Επιπέδου 1 και 2 στην αγορά χάρη στη φόρτιση από το ενσωματωμένο σύστημα φόρτισης 6,6kW.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »