Μια προτεινόμενη μορφή για το Yamaha XSR900 του 2021

Yamaha XSR900 2021: Θα είναι κάπως έτσι;

Θα πάρει σειρά ανανέωσης και το νεορετρό μέλος της οικογένειας CP3 της Yamaha; Δείτε τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα…

YAMAHA: Tenere 700 με 700E δώρο Αξεσουάρ

Με την ριζική ανανέωση των Yamaha MT-09 και Tracer 9 για το 2021, αλλά και την γενικότερη τάση ανανέωσης που η εταιρεία δείχνει για τις μοτοσυκλέτες της, οι παρουσιάσεις νέων Yamaha ίσως δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Έτσι ισχυρίζονται, τις τελευταίες ώρες, βρετανικές πηγές, που πιστεύουν ότι έρχεται η ώρα και για την αποκάλυψη ενός νέου XSR900 2021.
 
H εικόνα που βλέπετε εδώ δημοσιεύθηκε από το βρετανικό BikeSocial, που παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και συχνά αποκαλύπτει πληροφορίες-κλειδί για τις νέες μοτοσυκλέτες. Η εικόνα αποκαλύπτει πως θα μπορούσε να είναι η μορφή του νέου Yamaha XSR900, αν το μοντέλο επωφεληθεί από τις αλλαγές στο MT-09.
 
Το νέο πλαίσιο προφανώς φαίνεται αμέσως, μιας και διαφέρει δραστικά από το απερχόμενο. Η ιδιαίτερη στυλιστική ταυτότητα του XSR900 έχει φυσικά διατηρηθεί στο ακέραιο, με τον στρογγυλό προβολέα, το χαρακτηριστικό ρεζερβουάρ και τις ρετρό λεπτομέρειες να το κοσμούν, ενώ η εξάτμιση βρίσκεται εξολοκλήρου κάτω από την μοτοσυκλέτα.
 
Η ανανέωση του XSR900 στα πρότυπα του MT-09 του 2021 δεν θα είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο για την Yamaha, μιας και η πλατφόρμα των δύο μοτοσυκλετών είναι η ίδια. Το XSR900 μπορεί εύκολα να επωφεληθεί από τον σημαντικά ισχυρότερο τρικύλινδρο κινητήρα του νέου MT-09 που συμμορφώνεται και με τις προδιαγραφές Euro 5, όπως επίσης και από άλλα νέα τμήματα όπως το ψαλίδι και το υποπλαίσιο.
 
H Yamaha, προς το παρόν, δεν έχει ενημερώσει για εξελίξεις επί του θέματος, χωρίς φυσικά να αποκλείεται να «αναβάλει» την παρουσίαση ενός νέου XSR900 προς το παρόν, αφού το μοντέλο θα μπορεί να πουληθεί για μια χρονιά ακόμα με τις Euro 4 προδιαγραφές. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα επί τούτου…

(Εικόνα: BikeSocial)