• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τώρα τα αξεσουάρ της νέας Yamaha Tenere 700 είναι διαθέσιμα και σε μαύρο χρώμα.

Yamaha Tenere 700: Αξεσουάρ σε μαύρο χρώμα

Ακολουθήστε μας στο instagram και κερδίστε ένα κράνος LS2 Storm FF800

Την διαχρονική και ακαταμάχητη γοητεία του μαύρου επικαλούνται τα νέα αξεσουάρ για την Yamaha Tenere 700, που γίνονται διαθέσιμα για αυτό το φθινόπωρο. Δείτε περισσότερα.

YAMAHA: Εξερευνήστε τη νέα σειρά MT 2021

(ακολουθεί δελτίο τύπου Yamaha)
 Αυτό το φθινόπωρο, κάντε ένα δώρο σε εσάς και την Ténéré 700 σας! Τα αγαπημένα σας Αξεσουάρ για την Ténéré 700 είναι τώρα διαθέσιμα σε μαύρο χρώμα. Σπορ, διακριτικά αλλά εντυπωσιακά. Αναβαθμίστε την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σας με τις Μαύρες Πλαϊνές Βαλίτσες, την SlipOn εξάτμιση Akrapovič, την Ποδιά και πολλά άλλα, σχεδιασμένα για να τραβούν τα βλέμματα. Χαρίστε στην Ténéré σας λειτουργική και συναρπαστική εμφάνιση. Ανακαλύψτε την συλλογή:
Ανακαλύψτε την συλλογή: https://www.yamahamotor.eu/gr/el/news/tenere700blackaccessories/
 
Εξοπλισμός μοτοσυκλέτας Yamaha: Δεν έχει σημασία αν είστε στη ζεστή Ισπανία, στα βροχερά highlands της Σκωτίας ή στην άγρια φύση της Νορβηγίας. Όπου κι αν οδηγείτε, οποιαδήποτε εποχή, ο εξοπλισμός μοτοσυκλέτας της Yamaha σάς προστατεύει από τα φαινόμενα της φύσης. Χάρη στη λειτουργική σχεδίαση και την τεχνική καινοτομία που τον διακρίνει, ο εξοπλισμός διασφαλίζει την άνεσή σας κάτω από όλες τις συνθήκες.
Ανακαλύψτε τη συλλογή Adventure εδώ: https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/products/apparel/appareloverview/#/?page=1&variants.attributes.collection=Adventure

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία της Ténéré από τον Nick Sanders: Ο διάσημος αναβάτης της Ténéré 700 Nick Sanders παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της τελευταίας περιπέτειάς του από το Λονδίνο στο Σίδνεϊ μέσω της Βόρειας και Νότιας Αμερικής. Το ντοκιμαντέρ θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της μοτοσυκλέτας με τις συναρπαστικές διαδρομές σε "λαχταριστό" έδαφος, φτιαγμένο για περιπέτεια. Στα έξτρα της ταινίας, ο Nick αναλύει διεξοδικά τον εξοπλισμό και την προετοιμασία της μοτοσυκλέτας και των αποσκευών για το γύρο του κόσμου.

«Η πρεμιέρα της ταινίας συμπίπτει χρονικά με την παρουσίαση της νέας Ténéré 700, που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με τον θρύλο του ράλι Παρίσι-Ντακάρ Serge Bacou. Είναι μια ευχάριστη σύμπτωση που με κάνει περήφανο.» Παρακολουθήστε το ντοκιμαντέρ εδώ:
https://www.yamaha-motor.eu/gr/el/news/tenere700NickSanders/