• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Voge 500DS: Παίρνεις μεγάλο πληρώνεις μικρότερο

Voge 500DS: Παίρνεις μεγάλο πληρώνεις μικρότερο

Το 500DS έρχεται με εξοπλισμό και δυνατότητες που υπερκαλύπτουν τις υποχρεώσουν που απορρέουν από την κατηγορία τον μεσαίων adventure και τις οποίες διανθίζει με μια τιμή έκπληξη.

VOGE: Απόκτησε από 6.395¤ το 500DS ή το

ο 500DS χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο design, υψηλή ποιότητα κατασκευής και κορυφαία εξαρτήματα, δίνοντας την εικόνα μιας premium κατασκευής σε κάθε σημείο, σε κάθε λεπτομέρεια. Διαθέτει πλαίσιο ρομποτικής συγκόλλησης, που συνεπάγεται υψηλή ακαμψία και αντοχή, ιδιαίτερα ενισχυμένο στα σημεία καταπόνησης. Προσφέρει δυναμική οδική συμπεριφορά και κορυφαία πέδηση, εξαιρετική σταθερότητα και μοναδική στιβαρότητα, στοιχεία που εμπνέουν σιγουριά στον αναβάτη και που τον προκαλούν να χαρεί την οδήγηση κάθε στιγμή και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »Ο κινητήρας είναι υγρόψυκτος δικύλινδρος εν σειρά με χωρητικότητα 500 κυβικών. Αν και το μοντέλο προσαρμόζεται πλήρως στις προδιαγραφές Euro 5,  εμφανίζεται ισχυρότερο από πριν αποδίδοντας 47 ίππους και 44,5Νm (από 46 ίππους και 42,5Nm) και μάλιστα, χωρίς να αυξηθούν οι στροφές του κινητήρα του!

Τα προστατευτικά κάγκελα, ο ρυθμιζόμενος σε ύψος ανεμοθώρακας, η στάνταρ έγχρωμη οθόνη TFT με πλήρεις ενδείξεις ακόμα και για την πίεση των ελαστικών και σύνδεση με smartphone μέσω bluetooth, είναι μέρος του πλούσιο εξοπλισμού που διαφοροποιεί το 500DS από τον ανταγωνισμό. Οι αναρτήσεις έχουν την υπογραφή της Kayaba (KYB) και αποτελούνται από ανεστραμμένο πιρούνι 41mm και μονό αμορτισέρ με μοχλικό σύστημα. Παράλληλα, διαθέτει δικάναλο ABS της Bosch, φρένα με κυματιστά πλευστά δισκόφρενα της Nissin (320mm μπροστά) και φώτα Full LED.Εκτός των βελτιώσεων του κινητήρα, η μοτοσυκλέτα έχει δεχθεί για το 2021 και τις εξής αλλαγές/αναβαθμίσεις:
  • Νέες πλευστές δισκόπλακες
  • Προσθήκη νέων ενδείξεων στα όργανα (θερμοκρασίας περιβάλλοντος και σύνδεσης με κινητό)
  • Νέος φιμέ ανεμοθώρακας
  • Προσθήκη κεντρικού σταντ
  • Προσθήκη άγκιστρου ασφάλισης κράνους
Tο νέο 500DS έχει τον χαρακτήρα και τα χαρίσματα που το αναδεικνύουν σε μια ιδανική επιλογή για την Ελληνική πραγματικότητα, όντας μια πραγματική Street Adventure, με εξοπλισμό που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο, έτοιμη να κινηθεί σε κάθε είδους οδόστρωμα και να σε ταξιδέψει όπου θελήσεις.  Το 500DS του 2021 βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα με νέα εντυπωσιακά γραφικά και σε τρεις χρωματισμούς: Γκρί σατινέ, Μαύρο, Κόκκινο. Η τιμή του είναι 6.195 ευρώ (με ΦΠΑ και ΤΤ) και διατίθεται με δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή. Με την αγορά του νέου 500DS, προσφέρεται η δυνατότητα απόκτησης σετ 3 βαλιτσών αλουμινίου μαζί με τις βάσεις τοποθέτησης, στην προνομιακή τιμή των 650 ευρώ (από 990 ευρώ).

Διαθέσιμη και η έκδοση DSΧ με ακτινωτούς τροχούς 19/17 ιντσών. 
 
 

 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

VOGE