Vasilis Moto Tyres: 10 χρόνια φροντίζει για την ασφάλειά σου

Vasilis Moto Tyres: 10 χρόνια φροντίζει για την ασφάλειά σου

Η Vasilis Moto Tyres κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας και υπόσχεται ότι θα παραμείνει στο πλευρό των αναβατών προσφέροντας ελαστικά κορυφαίων εταιρειών και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

10 χρόνια παρουσίας στα Χανιά κλείνει η Vasilis Moto Tyres και πλέον το όνομά της είναι συνυφασμένο με την άρτια εξυπηρέτηση σε ότι αφορά τα ελαστικά και τους τροχούς της μοτοσυκλέτας. Η πολύχρονη ενασχόληση του Βασίλη Κολυμπιανάκη και της ομάδας του με τους αγώνες μεταφράζεται σε τεχνογνωσία που είναι στην υπηρεσία σου προκειμένου να κυκλοφορείς με ασφάλεια. Στο πλήρως εξοπλισμένο κέντρο ελαστικών θα βρεις τα τελευταία προϊόντα όλων των μεγάλων εταιρειών όπως PIRELLI, METZELER, MICHELIN, MITAS, DUNLOP, BRIDGESTONE, MAXXIS, CONTINENTAL, και VEE RUBER. Η Vasilis Moto Tyres διατηρεί υψηλό απόθεμα ελαστικών κάθε τύπου και διάστασης, για να μπορεί να εξυπηρετήσει άμεσα κάθε αναβάτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Εκτός όμως από ελαστικά η Vasilis Moto Tyres προσφέρει και εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως βάψιμο, ίσιωμα και ακτινολόγηση ζαντών, σε συνεργασία με έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς. Επίσης, επειδή γνωρίζουν πόσο σημαντικές είναι οι αναρτήσεις για τη σωστή συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας, πραγματοποιούν service και ρύθμιση σε πιρούνι και αμορτισέρ σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε πελάτη και μοτοσυκλέτας. Τέλος, στη Vasilis Moto Tyres θα βρείς αναλώσιμα και ανταλλακτικά όπως τακάκια, δίσκους, γρανάζια, αλυσίδες και άλλα προϊόντα από καταξιωμένους κατασκευαστές όπως AFAM, D.I.D, REGINA, FERODO και άλλους.

Υπηρεσίες:

  • Αλλαγή ελαστικών
  • Service ελαστικών
  • Ακτινολόγηση
  • Φρένα
  • Γρανάζια
  • Αλυσίδες
  • Service αναρτήσεων

Για περισσότερες πληροφορίες:

Αναγνώστου Γογονή 155, Χανιά
Τηλ.: 2821071744
Facebook Page