Στην πόλη Γιανγκ Τζου στην Κίνα, ο δράστης είχε κινήσει τις υποψίες των κατοίκων, ότι δηλητηριάζει κατοικίδια με βέλη, με σκοπό τη πώληση τους σε εστιατόρια μετά το θάνατο τους.
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον νεκρό άντρα να πυροβολεί σκύλο με βέλη και να εξαφανίζεται. Ο ιδιοκτήτης του σκύλου τον άκουσε να κλαίει ξεψυχώντας και πήρε απευθείας το αυτοκίνητο του και ξεκίνησε να ψάχνει τον υπαίτιο.
Λίγη ώρα αργότερα τον εντόπισε, να προσπαθεί με την ίδια τεχνική (βέλη με δηλητήριο) να σκοτώσει και άλλο κατοικίδιο. Τον καταδίωξε με το αυτοκίνητο, ενώ ο νεκρός δράστης προσπάθησε να ξεφύγει με μοτοσυκλέτα. Το αποτέλεσμα ήταν ο ιδιοκτήτης του σκύλου να τον εμβολίσει και να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη για δολοφονία εν βρασμώ και περιμένει την εκδίκαση της
υπόθεσή του.
«Ακόμα και αν το έκανε αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να πάρει τον νόμο στα χέρια του και να γίνει εκτελεστής», δήλωσε συγγενής του δολοφονημένου δράστη.
Δράστης δηλητηρίασε σκύλο
Ο ιδιοκτήτης τον βρήκε και τον σκότωσε
Τον πάτησε με το αυτοκίνητο του
Όσο δεν επαρκούν οι νόμοι, θα παίζουν το ρόλο του εκδικητή οι πολίτες;