• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Honda Forza 750 στη Moto Petsas

 

Το ολοκαίνουργιο mega scooter της Honda σε περιμένει στη Moto Petsas για να το αποκτήσεις στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με μοναδικές ευκολίες πληρωμής.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

HONDA: sh350i διαχρονική αξία σε άλλο επίπεδο

Εδώ και 20 χρόνια, η γκάμα των Forza scooter της Honda υπήρξε μια ισχυρή δύναμη με υψηλά επίπεδα αναγνωρισιμότητας στην Ευρώπη. Η επιτυχία οφείλεται σε έναν συναρπαστικό συνδυασμό συστατικών: τα κλασικά στοιχεία Grand Touring (GT) με δυναμική παρουσία στο δρόμο και γνήσια άνεση για δύο ήταν πάντα αναμεμειγμένα με σπορ, ευέλικτο χειρισμό και ισχυρή απόδοση κινητήρα που κάνει κάθε διαδρομή ευχάριστη.
 


Το απόλυτο Forza 750 είναι εδώ. Γρήγορο, ευέλικτο, πολυτελές και γεμάτο τεχνολογία. Εξοπλισμένο για τις καθημερινές μετακινήσεις, εντός και εκτός πόλης, όπως και για μια εξόρμηση Σαββατοκύριακου, το Forza 750 είναι η επιτομή της ποιότητας και της πρακτικότητας. Μια λογική επιλογή αλλά πιστή στην ιστορία της οικογένειας Forza, που προσφέρει μετακίνηση με στυλ.
 
Η εμφάνιση του μοντέλου είναι ολοκαίνουργια με εξ ολοκλήρου LED φωτισμό. Κάτω από την σέλα ο αναβάτης έχει στην διάθεση του αποθηκευτικό χώρο 22 λίτρων, που χωρά ένα κράνος full-face και φέρει θύρα παροχής ρεύματος USB. Η νέα οθόνη TFT 5 ιντσών φέρει σύστημα Honda Smartphone Voice Control, που δίνει την δυνατότητα στον αναβάτη να χειριστεί το κινητό του τηλέφωνο με φωνητικές εντολές, για μουσική, κλήσεις, e-mail και πλοήγηση, με την χρήση κατάλληλου headset. Παράλληλα, το Forza 750 φέρει σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.Ο κινητήρας βασίζεται έχει χωρητικότητα 745 κ.εκ. και αποδίδει 58,6 ίππους στις 6.750 στροφές και 7 kgm ροπής στις 4.750 στροφές. Μάλιστα μπορεί να περιοριστεί στους 47,6 ίππους (35 kW) για κατόχους διπλώματος A2. Στην διαχείριση χρησιμοποιείται σύστημα ηλεκτρονικού γκαζιού Throttle by Wire, με 3 χάρτες ισχύος και 1 πλήρως παραμετροποιήσιμη από τον αναβάτη, ενώ υπάρχει και σύστημα traction control (HSTC) σε 3 επίπεδα επεμβατικότητας και δυνατότητα απενεργοποίησης. Το κιβώτιο ταχυτήτων DCT χρησιμοποιεί νέες χαρτογραφήσεις αλλαγών, ανάλογα με το επιλεγμένο riding mode.

Ελάτε τώρα στο κεντρικό κατάστημα της Moto Petsas επί της Ελ. Βενιζέλου 242 στην Καλλιθέα για να το δείτε και να είστε από τους πρώτους τυχερούς που θα το αποκτήσουν στην καλύτερη τιμή της αγοράς και με μοναδικές ευκολίες πληρωμής.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ελ. Βενιζέλου 242, Καλλιθέα ΤΚ: 17676
Τηλ: 2109582988
Fax: 2109587256
www.motopetsas.gr