H Z125 μετά την μεταμόρφωση της σε Η2...

...και ένα ενσταντανέ ακριβώς δίπλα από το πραγματικό Η2!

Το μικρότερο Kawasaki H2 του κόσμου!

«Αγάπη μου, συρρίκνωσα το H2»: Αυτή η μοτοσυκλέτα είναι σαν μια… σμίκρυνση της υπερτροφοδοτούμενης superbike, αλλά έχει την δική της ιστορία. Δείτε περισσότερα…

Το Kawasaki H2, όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2014, κυριολεκτικά σόκαρε το μοτοσυκλετιστικό κοινό θέτοντας νέα στάνταρ στην απόδοση, την σχεδίαση και την τεχνολογία. Μετά από 5 χρόνια από το ντεμπούτο της ως μοτοσυκλέτα παραγωγής, η H2 έχει εμπνεύσει πολύ κόσμο ποικιλοτρόπως, αλλά ένας αντιπρόσωπος της Kawasaki στην Ιαπωνία φαίνεται ότι ήξερε από την πρώτη στιγμή, τι ήθελε να κάνει!
 
Ο αντιπρόσωπος αυτός, που βρίσκεται στο Nisshin της Ιαπωνίας, συνεργάστηκε με τους custom builders, Pleasure Bike, δημιουργώντας το δικό τους H2… σε σμίκρυνση! Και αυτό διότι το μοντέλο βασίστηκε σε μια Kawasaki Z125, το γνωστό «αντί-grom» της Kawasaki που γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια.
 
Το πλαίσιο και ο κινητήρας του Ζ125 έμειναν ίδια, αλλά ολόκληρο το fairing kit κατασκευάστηκε από το μηδέν, έτσι ώστε να μοιάζει όσο περισσότερο γίνεται με την H2. Η μετατροπή καλύπτει μεγάλη έκταση του μοντέλου, καθώς όχι μόνο το bodykit καλύπτει όλη την Z125, αλλά αναπαριστά και το μοναδικό σχήμα της εξάτμισης της H2. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η κατασκευή αυτής της μοναδικής Z125 κράτησε 4 χρόνια! 
 
Ακόμα και η εργονομία του Z125 έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό: Το ρεζερβουάρ και το σχήμα του είναι  πιστό στην H2, η ουρά είναι μια φοβερή ρέπλικα του πίσω μέρους της μεγάλης μοτοσυκλέτας, ενώ κλιπ-ον έχουν τοποθετηθεί στο μοντέλο προκειμένου η θέση οδήγησης να χαμηλώσει όσο πρέπει. Πως σας φαίνεται η μετατροπή;

(Φωτό: Young Machine)