net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μία επιλογή για όλα τα... γούστα.

Από μηχανή δρόμου σε μοτοσικλέτα εκτός δρόμου.

Έχει ως βάση της την ευελιξία του XSR700.

Διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά κατασκευής.

Το διπλό-στυλ της Yard Built XSR700

Από μηχανή δρόμου μεταμορφώνεται σε μοτοσικλέτα για χωματόδρομο, σε λιγότερο από μία ώρα.

 
Τη φήμη της Rough Crafts επέλεξε η Yamaha για την πρώτη κατασκευή του τρέχοντος έτους και το Yard Built XSR700. To αποτέλεσμα δεν είναι μία, αλλά δύο μοτοσικλέτες

Το απλό κιτ αλλαγής, που διαθέτει το δίτροχο, μεταμορφώνει σε λιγότερο από μία ώρα το XSR700 από μηχανή δρόμου, σε μοτοσικλέτα εκτός δρόμου, γεγονός που το καθιστά μία επιλογή για όλα τα γούστα. 

Το διπλό-στυλ της Yard Built XSR700 χωρίζεται στο Corsa Scorcher, που αποτελεί την cafe racer έκδοση, και στο Soil Scorpion, την scrambler έκδοση. Η εναλλαγή από τη μία έκδοση στην άλλη δεν παίρνει πολύ χρόνο, δίνοντας τη δυνατότητα στον αναβάτη να επιλέξει διαδρομή μεταξύ δρόμου και χώματος.  

Η μοτοσικλέτα διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά κατασκευής, που σε πολλά σημεία έχουν ως βάση το YZF-R1, το κιτ αμαξώματος έγινε με πλήρη ανθρακονήματα, ενώ τα σετ φρένων είναι με την σφραγίδα της Beringer. Οι λεπτομέρειες και στις δύο εκδόσεις φαίνονται αρκετά εντυπωσιακές. 

«Αυτή είναι η πρώτη διπλού-στυλ ειδική κατασκευή από μία μηχανή», ανέφερε σχετικά ο Συντονιστής Μάρκετινγκ της Yamaha Motor Europe, Cristian Barelli. «Η κατασκευή αποδεικνύει πραγματικά για μένα την ευελιξία του XSR700 ως βάση για την προσαρμογή. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα cafe racer, ή ένα scrambler, αυτό αποδεικνύει ότι μπορείτε να κάνετε και τα δύο, χωρίς να χαθεί ο πυρήνας της ψυχής και η οδηγική συμπεριφορά του αρχικού μηχανήματος», πρόσθεσε. 

 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ