• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test top case Falcon F-51N: Από τις πιο προσιτές βαλίτσες στα 51 λίτρα

Με 51 λίτρα χωρητικότητας, η κεντρική βαλίτσα Falcon F-51N θα εκτοξεύσει την πρακτικότητα και θα κάνει εύκολες τις μετακινήσεις σου.

Στόχος της Falcon είναι να κάνει πιο εύκολη την καθημερινή σου μετακίνηση μέσα από πρακτικά προϊόντα υψηλού value for money, με τα πιο δημοφιλή να είναι οι ανεμοθώρακες και οι κεντρικές βαλίτσες. Έχουμε δοκιμάσει top case της Falcon στο παρελθόν, αλλά τώρα η ΠΕΡΚΟ Α.Ε. μας προμήθευσε ένα από τα μεγαλύτερης χωρητικότητας της γκάμας και συγκεκριμένα το F-51N.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τοποθετείται σε οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα με σχάρα

Η συγκεκριμένη κεντρική βαλίτσα είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και έχει όμορφα διάφανα «κρύσταλα» αριστερά και δεξιά τα οποία «ενώνονται» με ένα χρωμιομένο κομμάτι που φιλοξενεί την κλειδαριά. Είναι μια universal βαλίτσα δηλαδή μπορεί να τοποθετηθεί στις περισσότερες μοτοσυκλέτες ή scooter που διαθέτουν σχάρα. Η βάση της περιλαμβάνεται, οπότε η τοποθέτηση είναι θέμα λίγων λεπτών με απλά εργαλεία που υπάρχουν σε κάθε γκαράζ. Η διαδικασία είναι εύκολη, αλλά δεν υπάρχουν οδηγίες, οπότε αν δεν είσαι εξοικειωμένος καλό θα ήταν να ζητήσεις τη βοήθεια από το κατάστημα που την προμηθεύτηκες.

Λαστιχένιες βάσεις απορροφούν κραδασμούς

Η ποιότητα κατασκευής είναι άκρως ικανοποιητική με τη βαλίτσα να κουμπώνει στη βάση χωρίς πολλούς τζόγους, ενώ τα λαστιχένια επιθέματα που υπάρχουν απορροφούν κραδασμούς και θόρυβο. Η κλειδαριά έχει ελατήριο που κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη αφού μόλις κλείσεις τη βαλίτσα, αυτή κλειδώνει αυτόματα. Δεν υπάρχει λάστιχο αδιαβροχοποίησης περιμετρικά, αλλά ο τρόπος που θηλυκώνουν τα δυο κομμάτια κάνει πολύ δύσκολη την εισροή νερού. Για την αφαίρεση της βαλίτσας από τη βάση, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι τα ξεβιδώσεις με το χέρι μια εύχρηστη «πεταλούδα» που υπάρχει στο κάτω μέρος εσωτερικά της βαλίτσας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΕΡΚΟ
ΑΡΤΗΣ 5,
14342, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες