• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η τοποθέτησή της γίνεται εύκολα.

Ανάμεσα στα 5 συνολικά μεγέθη, θα βρεις σίγουρα αυτό που ταιριάζει στο δικό σου δίκυκλο.

Στο εσωτερικό της κουκούλας υπάρχει φόδρα.

Μένει σταθερή χάρη στις ελαστικές σούρες που αγκαλιάζουν τον εμπρός και τον πίσω τροχό.

Μένει σταθερή χάρη στις ελαστικές σούρες που αγκαλιάζουν τον εμπρός και τον πίσω τροχό.

Οι ραφές που εκτείνονται σε όλο το μήκος της κουκούλας είναι θερμοκολλημένες, γεγονός που την καθιστά 100% αδιάβροχη.

Test: κουκούλα μοτοσυκλέτας Nord

 

Με διπλές ραφές για μεγαλύτερη αντοχή και 100% αδιάβροχο υλικό, η κουκούλα της Nord θα προστατέψει τη μοτοσυκλέτα σου από τα στοιχεία της φύσης και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ενδεικτική τιμή: 24 ευρώ

Όπως ο αναβάτης, έτσι και η μοτοσυκλέτα έτσι και η μοτοσυκλέτα έρχεται συνεχώς αντιμέτωπη με τη βροχή, το ήλιο, το χιόνι και τη σκόνη και μάλιστα όχι μόνο όταν κινείται, αλλά ακόμα και όταν είναι παρκαρισμένη. Η Nord μας έχει συνηθίσει σε πρακτικά αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη, όπως το κάλυμμα σέλας που είχαμε δοκιμάσει πριν λίγο καιρό και τώρα ήρθε στα χέρια μας ακόμα ένα χρήσιμο προϊόν που θα προστατέψει την μοτοσυκλέτα σου και θα βοηθήσει στην διατήρηση της καλής εμφάνισής της. Παραλάβαμε την συγκεκριμένη κουκούλα από την ΠΕΡΚΟ Α.Ε., την εταιρεία που εισάγει τα προϊόντα της Nord στη χώρα μας.

Εμφάνιση – Ποιότητα κατασκευής

Η συγκεκριμένη κουκούλα μοτοσυκλέτας έρχεται σε ένα πολύ πρακτικό βαλιτσάκι με χερούλι μέσα στο οποίο μπορεί να αποθηκευτεί και να μεταφερθεί εύκολα χωρίς να πιάνει πολύ χώρο. Η τοποθέτησή της γίνεται εύκολα και μένει σταθερή χάρη στις ελαστικές σούρες που αγκαλιάζουν τον εμπρός και τον πίσω τροχό και όπως διαπιστώσαμε στην πράξη, ακόμα και στην περίπτωση δυνατού αέρα η συγκεκριμένη κουκούλα έμεινε στη θέση της. Εκτός από το μαύρο χρώμα που είχαμε στη διάθεσή μας, είναι διαθέσιμη και σε ασημί, ενώ ανάμεσα στα 5 συνολικά μεγέθη, θα βρεις σίγουρα αυτό που ταιριάζει στο δικό σου δίκυκλο. Οι ραφές που εκτείνονται σε όλο το μήκος της κουκούλας είναι θερμοκολλημένες, γεγονός που την καθιστά 100% αδιάβροχη. Όπως διαπιστώσαμε ακόμα και μετά από σχεδόν μια ολόκληρη μέρα βροχής, δεν πέρασε νερό στο εσωτερικό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί αν υπάρξει υγρασία στο εσωτερικό της κουκούλας χρειάζεται αρκετή ώρα για να στεγνώσει, αν δεν τη “χτυπήσει” ο ήλιος, με ότι συνέπειες έχει αυτό για τη μοτοσυκλέτα.

Αποτελεσματικότητα

Ο ρόλος μιας κουκούλας μοτοσυκλέτας είναι πολύπλευρος, καθώς καλείται να προστατεύσει τη μοτοσυκλέτα ή το scooter από τη βροχή, τον ήλιο και το χιόνι, ενώ αν μιλάμε για κάποιο κλειστό γκαράζ ή “παροπλισμό” του δικύκλου για μεγάλο χρονικό διάστημα, προστατεύει σε μεγάλο βαθμό και από τη συσσώρευση σκόνης. Όλοι αυτοί οι παράγοντες συμβάλουν στο “ξεθώριασμα” του χρώματος των πλαστικών που κάνει τη μοτοσυκλέτα να δείχνει γερασμένη και παρατημένη μειώνοντας τη μεταπωλητική της αξία. Στο εσωτερικό της κουκούλας υπάρχει φόδρα, ώστε η επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με τη μοτοσυκλέτα να μην προκαλεί γρατζουνιές.

Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρει μια κουκούλα σαν της Nord είναι η προστασία από τα περιττώματα πουλιών, τα οποία γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο μεγάλη ζημιά προκαλούν στο βερνίκι της βαφής, αν δεν καθαριστούν άμεσα. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός ότι μια κουκούλα κρύβει τη μοτοσυκλέτα από τα αδιάκριτα βλέμματα και μπορεί να αποτρέψει μια κακόβουλη ενέργεια, καθώς ο επιτήδειος δεν θα ξέρει με τι έχει να κάνει και δεν θα θέλει να ασχοληθεί με κάτι που θα του πάρει περισσότερο χρόνο και μπορεί να γίνει αντιληπτός.

 

Η άποψή μας

Η κουκούλα της Nord θα σε βοηθήσει στο να διατηρήσεις αναλλοίωτη την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σου προστατεύοντάς τη από τα στοιχεία της φύσης, βοηθώντας έτσι στη διατήρηση της μεταπωλητικής της αξίας. Είναι υψηλής ποιότητας και θα αντέξει τη σκληρή χρήση, ενώ το κόστος της είναι μικρό.

 

Επίσημος εισαγωγέας στην Ελλάδα ΠΕΡΚΟ Α.Ε.
Διαθέσιμο από επιλεγμένους συνεργάτες πανελλαδικά.
 
Αρτης 5, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλ:210 2723920
 
Αριστοτέλους 58-60, Αθήνα
Τηλ.:210 8828409