Η ευρύχωρη θήκη εγγράφων κλείνει με φερμουάρ για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Στα μανίκια και την πλάτη υπάρχουν ανακλαστικές λωρίδες.

Διαθέτει 2 εξωτερικές και μια εσωτερική τσέπη.

Το προστατευτικό πλάτης είναι στάνταρ.

Αποτελεσματικότητα – αδιαβροχοποίηση

Για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τη ζέστη πρέπει το μπουφάν να προσφέρει πολύ καλό εξαερισμό και το Jackal Air τα καταφέρνει χάρη στα μεγάλα διάτρητα τμήματα που καλύπτουν όλο εμπρός μέρος. Ο ζεστός αέρας αποβάλλεται από το διάτρητο τμήμα στην πλάτη το οποίο δεν την καλύπτει όλη, αφού στο κάτω μέρος υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι μαύρου υφάσματος που θυμίζει cargo τσέπη, αλλά δεν είναι. Τα μανίκια είναι διάτρητα στα 2/3 του μήκους τους, με το τελείωμά τους να είναι υφασμάτινο ώστε να μην επιτρέπει την είσοδο νερού από το γάντι σε περίπτωση ξαφνικής μπόρας. Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο μπουφάν που καταφέρνει να σε κρατά δροσερό τις ζεστές μέρες, ενώ μπορεί να φορεθεί και με πιο χαμηλές θερμοκρασίες και να σε κρατήσει όσο ζεστό πρέπει σε κάποια επαρχιακή διαδρομή το βράδυ, χωρίς να αναγκαστείς να ντυθείς πιο ζεστά. Το ανοιχτό χρώμα του δεν “τραβάει” τη ζέστη και κάνει υποφερτή την κατάσταση όταν είσαι ακίνητος στο φανάρι.

Το Jackal Air διαθέτει εσωτερική επένδυση ανθεκτική στο νερό η οποία μάλιστα μπορεί να αφαιρεθεί με 2 φερμουάρ. Έτσι δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου αδιάβροχο και θα είσαι προστατευμένος απέναντι σε μια απρόσμενη βροχή. Φυσικά, λειτουργεί και ως αντιανεμικό οπότε το βράδυ που θέλαμε να περιορίσουμε τον αέρα που έμπαινε στο μπουφάν, ήταν ιδανική.

Προστασία

Ο εξοπλισμός ασφάλειας του Jackal Air είναι πλήρης καθώς διαθέτει προστατευτικά πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο EN1621-1 όχι μόνο σε ώμους και αγκώνες, αλλά και στην πλάτη, στοιχείο που απουσιάζει ακόμα και από ακριβότερες προτάσεις. Όλα αφαιρούνται εύκολα όταν χρειαστεί να πλυθεί το jacket και είναι μαλακά και εύκαμπτα, οπότε δεν θυσιάζουν την άνεση, ούτε δυσκολεύουν τις κινήσεις. Στη Nordcode γνωρίζουν ότι τη νύχτα ένας μοτοσυκλετιστής δεν είναι αρκετά ορατός οπότε έχουν εφοδιάσει το Jackal Air με μεγάλα ανακλαστικά τμήματα στα μανίκια και την πλάτη που κάνουν πιο εύκολη την αναγνώριση του μοτοσυκλετιστή σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας.

Η άποψή μας

Το Jackal Air ταιριάζει απόλυτα στα Ελληνικά δεδομένα καθώς μπορεί να αντεπεξέλθει όχι μόνο στις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά και στις διακυμάνσεις τους, ενώ χάρη στην αδιάβροχη μεμβράνη επιτρέπει σε αυτόν που θα το επιλέξει να αντιμετωπίσει και τα τερτίπια του καιρού. Η τιμή του βρίσκεται στο μέσο όρο της κατηγορίας, όμως ο εξοπλισμός του είναι ανώτερος.

 

Θα το βρείτε διαθέσιμο στο κατάστημα Moto Market

www.motomarket-shop.gr

τηλ.: 210- 9222349 (Aθήνα)

τηλ.: 2310-946800 (Θεσσαλονίκη)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

MOTO MARKET A.E.
Θησέως 25, 17671, ΑΘΗΝΑ

Ρωτήστε περισσότερα