• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test γάντια OJ Bit: Με καθαριστήρα ζελατίνας

Αν ψάχνεις ένα γάντι που να είναι αποτελεσματικό στο κρύο, χωρίς όμως να είναι ογκώδες και δύσκαμπτο, τα OJ Bit είναι η ιδανική λύση.

Δοκιμάζουμε τα χειμερινά γάντια OJ Bit

Με γνώμονα το Ιταλικό design, την άνεση, την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η OJ διαθέτει ολοκληρωμένη γκάμα ειδών ένδυσης αναβάτη που περιλαμβάνει μπουφάν, παντελόνια, γάντια και μποτάκια για κάθε χρήση κι εποχή. Επίσης έχει μεγάλη ποικιλία από πρακτικά αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, όπως ποδιές, κουκούλες, χούφτες, σαμάρια, αδιάβροχους σάκους, tankbags και άλλα, καθώς και προϊόντα περιποίησης μοτοσυκλέτας. Η Πατμανίδης Α.Ε., η εταιρεία που εισάγει τα προϊόντα της OJ στην Ελλάδα, μας προμήθευσε με ένα ζευγάρι γάντια και συγκεκριμένα τα χειμερινά Bit.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Λεπτά, αλλά ζεστά

Με την πρώτη επαφή μαζί τους εντυπωσιάζεσαι από το ελάχιστο βάρος και το εύκαμπτο ύφασμα που δεν εμποδίζει τις κινήσεις και δεν σε προδιαθέτει για το πόσο ζεστά είναι μόλις τα φορέσεις. Αυτά τα στοιχεία τα καθιστούν ιδανικά για τους επαγγελματίες της διανομής και των μεταφορών που καλούνται να τα φορούν πολλές ώρες μέσα στη μέρα και θέλουν άνεση και αποτελεσματικότητα. Το κλείσιμό τους γίνεται με δύο ιμάντες velcro, έναν στο πάνω μέρος και έναν στο κάτω, ενώ ανεβαίνουν μέχρι ψηλά στον καρπό περνώντας πάνω από τα μανίκια του μπουφάν και δεν επιτρέπουν στον κρύο αέρα να περάσει από εκείνο το σημείο.

Ανθεκτικά στο νερό και με καθαριστήρα ζελατίνας

Η αδιάβροχη και διαπνέουσα μεμβράνη Ever Tech θα κρατήσει τα χέρια σου στεγνά σε μια σύντομη μπόρα και πρέπει να περάσουν πάνω από 25 λεπτά βροχής μέχρι να αρχίσει το γάντι να ποτίζει. Πολύ πρακτικός είναι και ο καθαριστήρας για τη ζελατίνα του κράνους που βρίσκεται στον αριστερό δείκτη, ο οποίος απομακρύνει άμεσα το νερό για να έχεις ορατότητα σε περίπτωση βροχής. Τα Bit δεν επιτρέπουν τη χρήση οθονών αφής, αλλά αυτό ελάχιστη σημασία έχει, καθώς τα χοντρά χειμερινά γάντια κάνουν έτσι κι αλλιώς δύσκολη τη χρήση, ακόμα και όταν αυτή υποστηρίζεται.

Ανακλαστικές λωρίδες και ενισχύσεις στην παλάμη.

Το εσωτερικό της παλάμης έχει αντιολισθητικό υλικό για καλύτερη επαφή με τα γκριπ, ενώ υπάρχει επίθεμα για μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιθέματα υπάρχουν επίσης και στην άνω πλευρά των δακτύλων, καθώς δεν έχουμε κάποιο σκληρό προστατευτικό στις αρθρώσεις. Σε όλη την εξωτερική, πλαϊνή πλευρά του γαντιού υπάρχουν ανακλαστικές λωρίδες που κάνουν πιο ορατό τον αναβάτη σε μια σκοτεινή διασταύρωση.

Η άποψή μας

Η άνεση και η πρακτικότητα των OJ Bit ξεφεύγει από τα όσα έχουμε συνηθίσει από ένα ζευγάρι χειμερινά γάντια και αυτό τα καθιστά ιδανικά για τους επαγγελματίες και όσους κινούνται καθημερινά μέσα στην πόλη. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής εγγυάται ότι θα σε συνοδεύουν για πολλούς χειμώνες.


Λεπτά, αλλά ζεστά
Με καθαριστήρα για τη ζελατίνα του κράνους
Ιδανικά για διανομείς
Πώς επιλέγεις χειμερινό γάντι; Επιλέγεις ελευθερία κινήσεων ή αποτελεσματικότητα στο κρύο;


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15,
10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες