Test γάντια Bering Welton: Ελαφρύ και άνετο στο χέρι

Τα γάντια Welton της Bering είναι άνετα, έχουν ικανοποιητική προστασία και είναι συμβατά με οθόνες αφής με πολύ καλή απόκριση, ενώ στη τιμή που διατίθενται αποτελούν μία πολύ καλή επιλογή για όσο κρατάει ακόμα το κρύο σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Εδώ και 50 χρόνια η γαλλική Bering κατασκευάζει προστατευτικό εξοπλισμό για μοτοσικλετιστές καταφέρνοντας να εδραιωθεί στον χώρο με προϊόντα που ξεχωρίζουν για την αποτελεσματικότητα, την άνεση και το ξεχωριστό τους στιλ. Πλέον, μετά από αρκετά προϊόντα της εταιρείας που έχουμε δοκιμάσει, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως όλα μας αφήνουν θετική εντύπωση με την υψηλή ποιότητα κατασκευής, την όμορφη εμφάνιση και την τιμή σε λογικά πλαίσια. Η μεγάλη γκάμα της Bering στην ένδυση ανανεώνεται αρκετά συχνά με τελευταία προσθήκη να αποτελούν τα γάντια Welton, τα οποία παραλάβαμε από το κατάστημα Spiliotis.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ελαφρύ και άνετο στο χέρι

Ξεκινώντας από την εμφάνιση των Bering Welton, μιλάμε για ένα χειμερινό γάντι με σχεδίαση που καλύπτει και το καρπό, ενώ είναι κατασκευασμένο από ύφασμα Fibretech 600D, το οποίο πέρα από την καλή ποιότητα που διακρίνεται από την αρχή, προσφέρει και μεγάλη αντοχή στην τριβή και στη φθορά. Στο επάνω μέρος του καρπού υπάρχει το διακριτό λογότυπο της εταιρείας, ενώ μπορείς να παρατηρήσεις τις πολύ καλές ραφές σε όλη την εξωτερική επιφάνεια. Στα χέρια σου τα Welton εφαρμόζουν τέλεια, καθώς διαθέτουν ελαστική σούρα στην περιοχή του καρπού και “ασφαλίζουν” στη θέση τους με κλείσιμο από velcro. Αυτό που μας άρεσε, ήταν το SensorSystem στα δάκτυλα του δείκτη που σου επιτρέπει να χειριστείς τις οθόνες αφής με πολύ καλή απόκριση.

Με θερμομονωτική επένδυση 90 γρ. και αδιαβροχοποίηση

Για την αντιμετώπιση του κρύου, διαθέτουν μία θερμομονωτική επένδυση 90g στο εσωτερικό τους, η οποία συμβάλει πέρα από το χαμηλό βάρος και στην άνεση, αφού σου προσφέρει μία μαλακή και “ζεστή” αίσθηση στο χέρι. Επιπλέον, θα καταφέρουν να κρατήσουν τα άκρα σας στεγνά χάρη στην αδιάβροχη μεμβράνη που διαθέτουν κάτω από το εξωτερικό ύφασμα, η οποία παράλληλα αφήνει το δέρμα να αναπνέει.

Ικανοποιητική προστασία και ενισχύσεις σε επίμαχα σημεία

Στο θέμα της ασφάλειας, τα BeringWelton εξοπλίζονται με σκληρά προστατευτικά στην περιοχή των αρθρώσεων, που ολοκληρώνουν την διακριτική εμφάνιση όντας καλυμμένα με το εξωτερικό τους ύφασμα. Στο εσωτερικό της παλάμης, διαθέτουν επιπλέον ενισχυμένο υλικό για περεταίρω προστασία σε περίπτωση πτώσης, καθώς και πρόσθετο ύφασμα στις περιοχές των δακτύλων του δείκτη και του μεσαίου, λεπτομέρεια που βοηθάει στο να μην γλιστράνε τα δάκτυλα στις μανέτες κατά την διάρκεια της βροχής.

Η άποψή μας

Στην τιμή που διατίθενται τα Welton της Bering, αγοράζεις ένα ποιοτικό γάντι που δεν θα σε απογοητεύσει κατά την διάρκεια του χειμώνα, ενώ θα σου κρατήσει για πολλούς ακόμα. Η εμφάνισή τους είναι διακριτική, με ικανοποιητική προστασία και όμορφες λεπτομέρειες όπως η καλή απόκρισή τους με τις οθόνες αφής.

Κατασκευασμένα από Fibretech 600D για μεγάλη αντοχή
SensorSystem στα δάκτυλα για να χειριστείς τις οθόνες αφής
Θερμομονωτική επένδυση 90g στο εσωτερικό για άνεση και αποτελεσματικότητα.
Εσείς στα χειμερινά γάντια επιλέγετε πιο λεπτό για καλύτερη αίσθηση ή πιο χοντρό για αντοχή στο κρύο;

Τιμή: 62,5 ευρώ

ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΘΗΒΩΝ 123, 12136, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ρωτήστε περισσότερα