• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test: Yamaha TMAX 560

Test: Yamaha TMAX 560

Test: Yamaha TMAX 560

Test: Yamaha TMAX 560

Test: Yamaha TMAX 560

Yamaha TMAX 560: Test

 

H έβδομη γενιά του Yamaha TMAX είναι καλύτερη από ποτέ και η επιτυχία του στις πωλήσεις αυταπόδεικτη, με την κατάκτηση της κορυφής. Μπορεί να αναδειχθή στο Best Commuter 2021;

Με κάθε λουκέτο Abus Detecto δώρο τσάντα πλάτης

YAMAHA: Εξερευνήστε τη νέα σειρά MT 2021Νέος κινητήρας 562 κ.εκ
47,6 ίπποι
Ανανεωμένη εμφάνιση 
Led φλας

Τιμή: 12.200 ευρώ

+: Απόδοση κινητήρα, οδική συμπεριφορά, φρένα, άνεση
-: Έλλειψη TFT οθόνης

Όπως είναι γνωστό, για να παραμείνεις στην κορυφή χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια από αυτή που κατέβαλες για να φτάσεις εκεί. Κάτι που ίσως ακούγεται ακόμη πιο δύσκολο για το TMAX, καθώς οι χιλιάδες ¨καλομαθημένοι¨ οπαδοί του περιμένουν πάντα με ανυπομονησία τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει η επόμενη γενιά. Η Yamaha φυσικά δεν έχει κανέναν λόγο να άγχεται με αυτό, αφού έχει αποδείξει ότι γνωρίζει τον τρόπο να βελτιώνει το ΤΜΑΧ, βάζοντας κάθε φορά ψηλότερα τον πήχη για τον ανταγωνισμό. Με περισσότερες από 276.000 πωλήσεις από το 2001 που παρουσιάστηκε, πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της Yamaha, έχοντας σταθερά το δικό του μερίδιο στην αγορά, συνδυάζοντας την πρακτικότητα με τις επιδόσεις και την premium αύρα. Στην έβδομή του γενιά είναι έτοιμο για την Euro 5 εποχή, έχοντας στην φαρέτρα του μεγαλύτερο και δυνατότερο κινητήρα, ανανεωμένη εργονομία αλλά και νέα εμφάνιση ώστε να είναι ακόμη πιο ελκυστικό τόσο στην βασική όσο και στην ¨πλούσια¨ TechMax έκδοση. 

Δείτε το βίντεο μας για το Yamaha TMAX 560 

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
  • Theodor

    Ειναι ένα μηχανάκι σταθμός στην ιστορία της μοτοσυκλέτας! Ακριβό παρά πάνω από όσο πρέπει ,και στην τιμή αγοράς του και στα σερβις του αλλά η οδηγική του απόλαυση του είναι απαράμιλλη! Πιστεύω ότι αξίζει να βγει ως μοτοσυκλέτα της χρονιάς!!!

      6