Test Seventy Degrees SD-JR69: Ελαφρύ και σπορ

Το SD-JR69 είναι άλλη μία προσιτή πρόταση της ισπανικής εταιρίας, με έμφαση την ποιότητα των υλικών, την ασφάλεια αλλά και την σπορ εμφάνιση που θα σου δώσει άλλον αέρα στην μετακίνησή σου με την μοτοσυκλέτα.

Η εταιρία Seventy Degrees προέρχεται από την Ισπανία, κατασκευάζοντας προστατευτικό εξοπλισμό  υψηλών προδιαγραφών για τον κάθε αναβάτη. Τα προϊόντα της χαρακτηρίζονται από τα ποιοτικά υλικά κατασκευής που σε συνδυασμό με τις οικονομικές τιμές, κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Έλληνα μοτοσυκλετιστή. Όπως και στο παρελθόν με το SD-JR65, ο επίσημος αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα Moto Πήγασος, μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το νέο Seventy Degrees SD-JR69.


Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ποιότητα - Ανεση

Το SD-JR69 είναι ένα χειμερινό jacket κατασκευασμένο από 600D Polyester, ένα ειδικό ύφασμα εξαιρετικής αντοχής στην τριβή. Η εμφάνισή του ακολουθεί πιο σπορτίφ γραμμές, όντας κοντό με μεσάτο σχεδιασμό, που ταιριάζει ιδανικά σε πιο σπορ και γυμνές μοτοσυκλέτες. Παρά το γεγονός ότι εφαρμόζει σωστά πάνω στο σώμα, διαθέτει ρυθμιζόμενους ιμάντες στο ύψος της μέσης, καθώς και ιμάντες με velcro στους βραχίονες και κουμπιά δύο θέσεων στα μπράτσα, για περαιτέρω ρυθμίσεις. Στο τελείωμα των μανικιών το κλείσιμο πάνω από το γάντι γίνεται και αυτό με velcro, ενώ στον γιακά υπάρχει μία λωρίδα από neoprene μαλακό υλικό για περισσότερη άνεση, χωρίς να “κόβει” τον λαιμό.

Θερμομόνωση - Αδιαβροχοποίηση

Μάλιστα, το SD-JR69 είναι 100% αδιάβροχο, αντιανεμικό και διαπνέον και όλα αυτά χάρη στην μοναδική μεμβράνη αδιαβροχοποίησης WINTERTEX, που σε συνδυασμό με την αφαιρούμενη εσωτερική επένδυση  από ισοθερμικό POLARTHERM, δεν αφήνουν κανένα κρύο να περάσει μέσα. Παρόλα αυτά, όταν περάσει ο βαρύς χειμώνας μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί σαν ανοιξιάτικο μπουφάν, αφού διαθέτει ειδικούς αεραγωγούς που κλείνουν με φερμουάρ, στο εμπρόσθιο τμήμα στο σημείο των ώμων και πίσω στην πλάτη, ικανούς να σας κρατήσουν δροσερούς.



Πρακτικότητα - Προστασία

Στον τομέα της πρακτικότητας, είναι αρκετά ευκολοφόρετο χωρίς να περιορίζει τις κινήσεις, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει 4 συνολικά τσέπες, 2 εξωτερικές με φερμουάρ και 2 εσωτερικές, μία εγγράφων και μία ειδική για κινητό ή γυαλιά. Στην ασφάλεια, το ισπανικό μπουφάν συνεχίζει να τα πηγαίνει περίφημα, με προστατευτικά που πληρούν τις αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε ώμους και αγκώνες, καθώς και σε πλάτη με ένα αφρώδες προστατευτικό που μπορεί να αντικατασταθεί από κάποιο αντίστοιχο level 2. Το τελευταίο αποτελεί, μεγάλο πλεονέκτημα εφόσον οι περισσότερες εταιρείες, σε μπουφάν που έχουν την διπλάσια τιμή, δεν προσφέρουν παρόμοια προστασία. Το σύνολο ολοκληρώνουν οι όμορφες ανακλαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες θα σας κάνουν πιο ορατούς σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και θα αυξήσουν την ασφάλειά σας κατά την νυχτερινή οδήγηση.

Η άποψή μας

Ένα μπουφάν με τις καλύτερες αναλογίες ποιότητας, άνεσης, εμφάνισης και ασφάλειας σε σχέση με την τιμή του. Με σχεδόν 100 ευρώ αγοράζεις ένα σπορ μπουφάν, που θα σε καλύψει σε κάθε ανάγκη σου, ενώ θα σε κρατήσει ζεστό και στεγνό όλους τους χειμερινούς μήνες.


Ενδεικτική Τιμή: 114,9 ευρώ

ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ  ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ Π.ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Λ. Ελ. Βενιζέλου 26, 17676, Καλλιθέα

Ρωτήστε περισσότερα