• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Test Furygan Norman: Ιδανικό για κάθε εποχή

Το Furygan Norman είναι ένα μπουφάν που μπορείς να φορέσεις κάθε εποχή, χειμώνα-καλοκαίρι, προσφέροντας αποτελεσματικότητα, πρακτικότητα και προστασία σε ένα “Value for Money” πακέτο με σπορ εμφάνιση.

Δοκιμάζουμε το μπουφάν 4 εποχών Furygan Norman

Δεν είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζουμε τα προϊόντα της γαλλικής εταιρείας Furygan, για τα οποία μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως διακρίνονται για την ποιότητά τους, τις καινοτομίες τους στον τομέα της ασφάλειας και τη τιμή τους που βρίσκεται μέσα σε λογικά πλαίσια. Οι “Value for Money” προτάσεις της Furygan καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου μοτοσικλετιστή για εντός και εκτός πόλης “βόλτες”, με μία πληρέστατη γκάμα από γάντια, παπούτσια και μπουφάν. Αυτή τη φορά απευθυνθήκαμε στη Motoway για ένα μπουφάν ιδανικό για κάθε εποχή και έτσι, στα χέρια μας ήρθε για δοκιμή το μπουφάν 4 εποχών Furygan Norman.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ποιότητα - Ανεση

Αρχικά, το Furygan Norman είναι ένα μπουφάν τεσσάρων εποχών, όπερ σημαίνει πως μπορεί να φορεθεί χειμώνα-καλοκαίρι, αφαιρώντας απλά τις εσωτερικές επενδύσεις, για τις οποίες θα αναφερθούμε αργότερα. Η σχεδίασή του θα λέγαμε πως είναι κοντή και μεσάτη με αρκετά στενή εφαρμογή -όπως συνηθίζει η Furygan- γεγονός που σημαίνει πολλές φορές, πως χρειάζεται να φορέσεις ένα νούμερο επάνω. Παρόλα αυτά, αυτό δεν είναι πρόβλημα αφού διατίθεται σε μεγέθη από S έως και 3XL, ώστε να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο σωματότυπό σου. Πάντως για να το φέρεις στα μέτρα σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους πρακτικούς ιμάντες velcro στο ύψος τις μέσης, ενώ αντίστοιχους ρυθμιζόμενους ιμάντες διαθέτουν τα μανίκια στα μπράτσα και στις μανσέτες, που κλείνουν εύκολα πάνω από το γάντι αφήνοντας εκτός τον κρύο αέρα.
Φορώντας το μπουφάν Norman της Furygan, δεν θα νιώσεις κανένα περιορισμό στις κινήσεις σου την ώρα της οδήγησης και σε αυτό συνεισφέρει το υλικό κατασκευής του, το οποίο αποτελείται από ύφασμα τεχνολογίας Softshell και πολυεστέρα υψηλής αντοχής. Αυτό εν ολίγης σημαίνει, πως διατηρείται το βάρος σε χαμηλά επίπεδα, το ύφασμα είναι αρκετά “μαλακό” που βοηθάει στην ευελιξία των κινήσεων και στην άνεση της πολύωρης οδήγησης, προσφέροντας παράλληλα αντοχή στη φθορά.

Θερμομόνωση - Αδιαβροχοποίηση

Πέραν όμως των παραπάνω, η Furygan έχει εξοπλίσει το Norman με μία αδιάβροχη και διαπνέουσα εσωτερική μεμβράνη, η οποία πράγματι σε 30λεπτη βόλτα με βροχή κατάφερε να μας κρατήσει στεγνούς, χωρίς ίχνος υγρασίας να περνάει στο εσωτερικό. Τώρα σε ότι αφορά την αντιμετώπιση του κρύου, η εσωτερική θερμική επένδυση τα καταφέρνει επάξια αφού σε δοκιμές τεχνητού ψύχους που πραγματοποιήσαμε, η θερμοκρασία που μετρήσαμε στο εσωτερικό έπεσε κατά 10 βαθμούς σε 6,5 λεπτά, 15 βαθμούς σε 11 και 20 βαθμούς σε περίπου 20 λεπτά, χωρίς όμως τη βοήθεια της θερμοκρασίας του σώματος, αποδεικνύοντας πως και στην πράξη παραμένει ζεστό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59,
54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες