Test Bering Wallace: Και καλοκαιρινό και Casual

Αν ψάχνεις ένα καλοκαιρινό μπουφάν μοτοσυκλέτας με αρκετά casual εμφάνιση, που να το φοράς σχεδόν παντού, να είναι πρακτικό, να σε κρατάει ασφαλή και δροσερό τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, τότε το Bering Wallace αποτελεί μία από τις επιλογές σου.

Δοκιμάζουμε το Bering Wallace, το καλοκαιρινό μπουφάν 3/4.

H Bering είναι μία εταιρεία που μας έχει συνηθίσει στα ποιοτικά προϊόντα στον τομέα του εξοπλισμού αναβάτη, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της μοτοσυκλέτας αλλά και στην ελληνική αγορά. Η γκάμα της θα λέγαμε πως είναι πληρέστατη καθώς συνδυάζει την αποτελεσματικότητα και την πρακτικότητα με το κόστος να κυμαίνεται σε λογικές τιμές. Με τον πρώτο καλοκαιρινό καύσωνα να αχνοφαίνεται στον ορίζοντα, ζητήσαμε από τον Spiliotis ένα καλοκαιρινό μπουφάν κι έτσι παραλάβαμε το Bering Wallace για δοκιμή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εμφάνιση - Ποιότητα - Aνεση

Πολλοί από εσάς θα αναρωτηθείτε αν γίνεται ένα καλοκαιρινό μπουφάν να έχει μακριά και κομψή σχεδίαση; Η Bering έχει την απάντηση. Ξεκινώντας από την εμφάνιση, θα λέγαμε πως το Bering Wallace δεν περνάει απαρατήρητο με την αρκετά casual εμφάνιση και το ¾ μήκος του, γεγονός που το κάνει να φοριέται σε κάθε περίσταση, με μοτοσυκλέτα ή χωρίς, αφού εκ πρώτης όψεως δε σου περνάει από το μυαλό ότι μιλάμε για ένα μπουφάν μοτοσυκλέτας. Το υλικό κατασκευής δεν είναι άλλο από το FibreTech, ένα ύφασμα που έχουμε συναντήσει σε αρκετά προϊόντα εξοπλισμού αναβάτη κι όχι άδικα, εφόσον διακρίνεται για την αντοχή του στη φθορά και την τριβή.
Φορώντας το καταλαβαίνεις πως είναι ιδανικό για πιο Touring καταστάσεις ή για αστικές μετακινήσεις, καθώς το μήκος του δε βοηθάει ούτε ταιριάζει στην σπορ οδήγηση. Παρόλα αυτά η εφαρμογή του στο σώμα είναι αρκετά σωστή στενεύοντας στο ύψος της μέσης και αυξάνοντας την άνεση την ώρα της οδήγησης, ενώ υπάρχουν και ιμάντες ρύθμισης με κουμπιά 3 θέσεων σε αυτό το σημείο, αλλά και στα μανίκια στην περιοχή των καρπών. Αντίστοιχα, στο γιακά βρίσκουμε ένα ρυθμιζόμενο κλείσιμο που αποτελεί μία vintage πινελιά, δίνοντας ένα “bonus” στον casual χαρακτήρα του.

Αποτελεσματικότητα στη ζέστη

Περνώντας στο “κρίσιμο” σημείο ενός καλοκαιρινού jacket, αυτό της αποτελεσματικότητάς του στην ζέστη, το Wallace της Bering πέρα από ασφαλή, θα σε κρατήσει και δροσερό κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Μπορεί η σχεδίασή του να είναι ¾, αλλά η μεγαλύτερη επιφάνεια του μπουφάν είναι διάτρητη, σε εμπρός και πίσω μέρος αλλά και στα μανίκια, προσφέροντας ικανοποιητική δροσιά που θα σε ανακουφίσει τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν. Βέβαια, εμείς θα θέλαμε να είχε και κάποιους έξτρα αεραγωγούς σε σημεία ψηλά στο στήθος, ώστε να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στη ζέστη.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΘΗΒΩΝ 123, 12136, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ρωτήστε περισσότερα