Test Bering Nelson: Ιδανικό για καλοκαίρι

Σε λευκό χρώμα και με μεγάλα διάτρητα τρήματα, το Nelson της Bering είναι το ιδανικό jacket για τους ζεστούς μήνες.

Δοκιμάζουμε το καλοκαιρινό μπουφάν Bering Nelson.

Η υψηλή τεχνολογία και τα τελευταίας τεχνολογίας υλικά συνδυάζονται στα είδη ένδυσης και προστασίας της Γαλλικής Bering, η οποία για περισσότερα από 50 χρόνια δεν σταματά να εξελίσσεται και πλέον έχει καταξιωθεί στο χώρο αποτελώντας ένα πολύ ισχυρό όνομα που εμπιστεύονται αναβάτες σε όλο τον κόσμο. Η γκάμα της ανανεώνεται συνεχώς με νέα προϊόντα και σε αυτή πρόσφατα προστέθηκε το καλοκαιρινό μπουφάν Nelson, που προσφέρει όσα ζητάς από ένα jacket αυτής της κατηγορίας. Όπως όλα τα προϊόντα της Bering, το παραλάβαμε από το κατάστημα Spiliotis.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Κατασκευασμένο από FibreTech 600D για αντοχή και χαμηλό βάρος.



Το Nelson είναι μέρος της τουριστικής συλλογής Discovery της Bering, η οποία περιλαμβάνει είδη ένδυσης που στοχεύουν στην άνεση και την πρακτικότητα και προορίζονται για μεγάλες αποστάσεις. Είναι κατασκευασμένο από FibreTech 600D, υλικό που συναντάμε συχνά όχι μόνο σε καλοκαιρινά αλλά και χειμερινά jacket της Bering, καθώς συνδυάζει τη μεγάλη αντοχή με το χαμηλό βάρος. Πρόκειται για ένα μεσάτο μπουφάν σε κανονική γραμμή (Regular Fit) με ιδιαίτερα διακριτική εμφάνιση, καθώς απουσιάζει οποιοδήποτε διακοσμητικό πέρα από το λογότυπο της εταιρείας στους ώμους.

Δίνει πολύ ωραία αίσθηση όταν το φοράς, αφού αγκαλιάζει σωστά το σώμα με τα προστατευτικά να εφάπτονται στα σημεία που καλούνται να προστατεύσουν. Οι δυο ιμάντες με velcro στη μέση θα σου επιτρέψουν να το φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου, ενώ γιακάς και μανίκια κλείνουν επίσης με velcro. Το κεντρικό φερμουάρ έχει ένα πρακτικό κορδονάκι που κάνει εύκολο τον χειρισμό του ακόμα και με γάντια. Το βάρος του σύμφωνα με τη ζυγαριά ακριβείας μας είναι 1.200 γραμμάρια σε XL μέγεθος, νούμερο φυσιολογικό και σχετικά χαμηλό. 

Λευκό με μεγάλα διάτρητα τμήματα



Το καλοκαίρι αναζητάς τη μέγιστη δυνατή προστασία και την αποτελεσματικότητα απέναντι στη ζέστη. Το Nelson λοιπόν είναι διαθέσιμο και σε ένα όμορφο λευκό – ασημί χρώμα που δεν «τραβά» τη ζέστη, αν και λερώνει εύκολα στην καθημερινή χρήση και ιδιαίτερα σε περίπτωση βροχής. Η αποτελεσματικότητα του στις υψηλές θερμοκρασίες βρίσκεται πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας και αυτό οφείλεται στα μεγάλα διάτρητα τμήματα που καλύπτουν όλο σχεδόν το εμπρός μέρος, τα 2/3 της πλάτης και όλη την εσωτερική πλευρά των μανικιών. Στην πράξη, η ποσότητα αέρα που διέρχεται από το μπουφάν είναι αρκετή προκειμένου να σε δροσίσει ακόμα κι αν κινείσαι με πολύ χαμηλές ταχύ6ητες μέσα στην πόλη.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΘΗΒΩΝ 123, 12136, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Ρωτήστε περισσότερα