Voge 500DS

    Τιμή: 5.995 ευρώ
    Ικανότατο σε άσφαλτο, απόλυτα ασφαλές σε χώμα, με αστικές καταβολές αλλά και τουριστικό -εκδρομικό χαρακτήρα μπορεί να κομπάζει ότι προσφέρει τα πάντα όλα σε ένα value for money πακέτο πολυχρηστικότητας. Οι σχεδιαστές του DS  κατασκεύασαν ένα άκρως εντυπωσιακό σύνολο που διακατέχεται από δυναμικές γραμμές και σύγχρονη αισθητική. Καρίνα προστασίας για τον κινητήρα, προστατευτικά κάγκελα κατά μήκος του φερινγκ και του μπροστινού τμήματος και ψηλή ζελατίνα μαρτυρούν ότι το DS είναι έτοιμο για περιπέτεια. Η σέλα είναι δύο επιπέδων με διαφορετικά τμήμα για οδηγό και συνεπιβάτη και παρέχει πλήρη στήριξη των μαλακών μορίων χάρη στο πλούσιο αφρώδες με το οποίο έχει επενδυθεί. Η ευμεγέθης έγχρωμη TFT οθόνη διαθέτει πληθώρα ενδείξεων, ακόμα και για την πίεση των ελαστικών, ενώ μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth και με το smartphone σας.



    Πηγή τροφοδοσίας του Voge 500DS είναι ένας δικύλινδρος σε σειρά υγρόψυκτος κινητήρας χωρητικότητας 471 κυβικών εκατοστών, με απόδοση 46 ίππων στις 8.500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 4.3 kg-m στις 7.000 σ.α.λ. Ακριβώς στο επιτρεπόμενο όριο για οδήγηση και από κατόχους διπλώματος Α2. Το 500DS είναι μια μοτοσυκλέτα καθημερινής χρήση όπου στο αστικό πεδίο θα κινηθεί σαν αίλουρος ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Ακόμα και σε έντονο μποτιλιάρισμα η σχετικά στενή σιλουέτα του και το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού σε βοηθούν να υπερκεράσεις τα εμπόδια με ευκολία. Πολύτιμος σύμμαχος και το ελαστικό μοτέρ με τη σωστή κλιμάκωση που τραβάει δυνατά από τις χαμηλές στροφές και κάνει τον χειρισμό του DS παιχνίδι. Στον αυτοκινητόδρομο η ποιότητα κύλισης παραπέμπει σε μεγαλύτερο μοντέλο και κρατώντας ταχύτητες των 120-140 χλμ./ώρα και την ζελατίνα στην ψηλή της θέση, τα μακρινά ταξίδια μπαίνουν στην TO DO LIST, αφού και οι δυνατότητες φόρτωσης είναι μεγάλες, ιδιαίτερα στην έκδοση με το τριβάλιτσο.



     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

    BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

    VOGE: 3000DS Με δώρο top case αλουμινίου.

    KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

    • Nikos A

      Γιατί έχετε μοτοσυκλετες 500κ.εκ. και λέτε "Mεσαία adventure άνω των 400 κυβικών... και ταυτόχρονα πληρούν τις προδιαγραφές των 47 ίππων για κατόχους Α2 διπλώματος." Αφού το Α2 έχει περιορισμό μέχρι 400κ.εκ.

        3
      • Mototriti

        Απάντηση: Το δίπλωμα A2 δεν έχει περιορισμό κυβισμού: Οι περιορισμοί είναι τα 35 kW (47,6 ίπποι) ισχύος και η αναλογία ισχύος/βάρους μοτοσυκλέτας στα 0,2 kW/kg. ΔΕΝ υπάρχει περιορισμός κυβισμού.

          2