Sym JET14 200: Το προσωπικό σας JET στην καθημερινή σας μετακίνηση

Σχεδιαστικά ανανεωμένο, με εξαιρετικές επιδόσεις, οικονομία καυσίμου και αναβαθμισμένο σε επίπεδο ασφάλειας, η σειρά JET14 προσφέρει ευελιξία και υψηλή πρακτικότητα, αποτελώντας την ιδανική λύση για χρήση μέσα στην πόλη.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

Κατασκευασμένο προσεκτικά ως ένα προσωπικό μέσο μετακίνησης -δεν είναι καθόλου τυχαία η φράση «ιδιωτικό jet»- το μοντέλο επιτελεί και με το παραπάνω τον ρόλο του. Σχεδιαστικά ανανεωμένο με νέους διπλούς LED προβολείς μπροστά και αιχμηρής σχεδίασης LED DRL που εκτείνονται σαν φρύδια πάνω από τους προβολείς και καταλήγουν σε σχήμα μπούμεραγκ. Παράλληλα, στο μεγαλύτερο σε κυβισμό JET14, η SYM επιλέγει τη χρήση νέου, LCD πίνακα οργάνων με μεγαλύτερη κεντρική οθόνη.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 


Παρά τις μαζεμένες διαστάσεις, το Jet14 δεν κάνει θυσίες στην εργονομία. Ο αναβάτης κάθεται σε μία ξεκούραστη θέση οδήγησης που φέρνει χέρια και πόδια σε ορθές γωνίες. Η σέλα έχει σωστές διαστάσεις και είναι μέτριας σκληρότητας, ενώ είναι δύο επιπέδων με το ενδιάμεσο «σκαλοπάτι» να παίζει τον ρόλο στηρίγματος μέσης. Ο συνεπιβάτης δεν θα νιώσει καθόλου άβολα πάνω στο μοντέλο της SYM. To τμήμα σέλας που του αναλογεί είναι αρκετά πλατύ, τα μαρσπιέ βρίσκονται σε σωστές θέσεις και οι μεγάλες χειρολαβές εξασφαλίζουν καλή στήριξη. Από κάτω της, υπάρχει αποθηκευτικός χώρος 18 λίτρων που προσφέρει τη δυνατότητα τοποθέτησης ενός full-face κράνος.


 
Η μονάδα που έχει βρει εφαρμογή και στο Symphony ST200i είναι φυσικά το επίκεντρο αυτής της νέας έκδοσης του Jet14. Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος , διβάλβιδος, προδιαγραφών Euro 5 με την τροφοδοσία να γίνεται με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού (E.F.I) της Continental. Το 200άρι παρουσιάζει μια γεμάτη απόδοση σε όλο το φάσμα στροφών. Προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις και αποδίδει πλέον 12,4 ίππους στις 7.500 σ.α.λ. με τη ροπή του να βρίσκεται στα επίπεδα των 12,5 Nm στις 6.000 σ.α.λ.


 
Τα δισκόφρενα των 260 και 220 χιλιοστών εμπρός και πίσω αντίστοιχα, σε συνδυασμό με το δικάναλο σύστημα ABS της CONTINENTAL, προσφέρουν αναβαθμισμένη ασφάλεια κατά την επιβράδυνση.  Στην άνεση των αναβατών, εκτός από την ευρύχωρη σέλα, συμβάλουν και οι τροχοί των 14 ιντσών οι όποιοι προφέρουν την ιδανική τομή άνεσης και ευελιξίας.

Η τιμή του Sym Jet14 200 είναι στα 2.875 ευρώ
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »