• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To αναμενόμενο Super Soco TSx

To αναμενόμενο Super Soco TSx

Και αυτό είναι, κατά τα φαινόμενα, το Super Soco TCx.

Και αυτό είναι, κατά τα φαινόμενα, το Super Soco TCx.

Super Soco: Τα νέα μοντέλα έρχονται

 

Ανανεώνει τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της η Super Soco, όπως φαίνεται από φωτογραφίες και teasers που κυκλοφόρησαν στα διεθνή ενημερωτικά μέσα. Τι ετοιμάζει η εταιρεία ηλεκτροκίνητων δικύκλων;

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

SUPER SOCO: Τα No 1 σε πωλήσεις ηλεκτρικά

Η Super Soco είναι γνωστή για τα ηλεκτροκίνητα δίκυκλα της, τα οποία είναι διαθέσιμα φυσικά και στην χώρα μας. Με την εξέλιξη στον τομέα να είναι ραγδαία τα τελευταία χρόνια, η Super Soco παρακολουθεί τις εξελίξεις και ήδη είναι γνωστό ότι ετοιμάζει νέα μοντέλα και μάλιστα με το βλέμμα στην ικανοποίηση των πιο σπορ ορέξεων των αναβατών!
 
Τις εικόνες εξασφάλισε το βρετανικό δίκτυο BikeSocial και, όπως δηλώνουν οι ίδιοι, το μοντέλο στις πρώτες εξ αυτών είναι το νέο TS Street Hunter, που έχει ήδη εμφανιστεί και σε teaser video. Η μοτοσυκλέτα θα έχει στυλ μοντέρνου naked-sport και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και από το teaser του (που μπορείτε να το βρείτε παρακάτω), το οποίο ενστερνίζεται την γνωστή πλέον... νυχτερινή αισθητική. Το ίδιο το μοντέλο τώρα, θα είναι νέο για την σειρά TSx, με βελτιωμένα περιφερειακά: Στα σχέδια, βλέπουμε νέο ψαλίδι και τροχούς, ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός, ακτινικό φρένο στον εμπρός τροχό και νέα πλαστικά καλύμματα.


 
Ο ηλεκτροκινητήρας του TSx Street Hunter βρίσκεται στον πίσω τροχό θα είναι ικανός να το ωθήσει έως και τα 75 χιλιόμετρα την ώρα (με βάση αυτά που γίνονται γνωστά προς το παρόν), κατατάσσοντας το έτσι ως μοτοσυκλέτα και όχι ως μοτοποδήλατο, με τα προφανή οφέλη για την χρήση σε πολλαπλά περιβάλλοντα.
 
Μαζί με το νέο TSx, όμως, φαίνεται ότι παράλληλα ετοιμάζεται και ένα νέο TCx, που θα επωφεληθεί από τις αλλαγές που θα γίνουν στο TSx. Αυτό σημαίνει, νέα περιφερειακά και εμφάνιση, ενώ μια βασική διαφορά της νέας μοτοσυκλέτας σε σχέση με την υπάρχουσα TCx είναι η τοποθέτηση του μοτέρ: Θα βρίσκεται στον πίσω τροχό, αντί για το πλαίσιο. Περισσότερα για τις δύο μοτοσυκλέτες αναμένονται.

Πηγή-φωτογραφίες: BikeSocial

 
  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    Καλό είναι να προσέχει κάποιος με την τελική των 75 ! ολόκληρων χιλιομέτρων, μην τον πάρει ο αέρας. Και μετά να σοβαρευτούμε λίγο με το ''κακό'' νυχτερινό μοντέλο