To νέο μοντέλο της Husqvarna σε φάση δοκιμών.

To νέο μοντέλο της Husqvarna σε φάση δοκιμών.

To νέο μοντέλο της Husqvarna σε φάση δοκιμών.

To νέο μοντέλο της Husqvarna σε φάση δοκιμών.

Spy pics: Ετοιμάζεται Husqvarna 801 Scrambler!

Απόλυτα αποκαλυπτικές οι φωτογραφίες που «τσάκωσαν» φωτογράφοι στο εξωτερικό! Τι είναι αυτό το νέο μοντέλο της Husqvarna;

Με την σουηδική Husqvarna να βρίσκεται σε φάση ενεργοποίησης και παρουσίασης νέων μοντέλων για την αγορά του σήμερα, δεν είναι ιδιαίτερη έκπληξη το να βλέπουμε τα νέα τους δημιουργήματα. Ωστόσο, οι κατάσκοποι του εξωτερικού εντόπισαν μια νέα μοτοσυκλέτα να δοκιμάζεται, σε στυλ scrambler και με τον κινητήρα των 790 κ.εκ. της ΚΤΜ!

Το νέο μοντέλο εμφανίζεται στις εικόνες, που έχει στην διάθεσή του το βρετανικό MoreBikes. Γίνεται άμεσα αντιληπτό το ότι μιλάμε για μια scrambler-adventure μοτοσυκλέτα, με ακτινωτούς τροχούς, κλασικές γραμμές, το απαραίτητο στρογγυλό φανάρι εμπρός με το μικρό του μασκάκι, αλλά και τον δικύλινδρο κινητήρα LC8c που γνωρίσαμε στο ΚΤΜ 790 Duke, o οποίος αποδίδει 105 ίππους. 

Σε πιο λεπτομερείς ματιές, διακρίνουμε ότι η μοτοσυκλέτα φέρει αλουμινένιο ψαλίδι και ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο, κοινό πιθανότατα με αυτό του 790 Duke, αναρτήσεις που προέρχονται από την WP (ανεστραμμένο πιρούνι 43 χιλιοστών εμπρός), ένα πίσω φανάρι σαν αυτό που έχουμε συναντήσει στα Svartpilen και Vitpilen και ακτινικές δαγκάνες φρένων εμπρός.



Η δύο τμημάτων σέλα της μοτοσυκλέτας φαίνεται ιδιαίτερα ευρύχωρη –λογικό, αν σκεφτεί κανείς και τον fun χαρακτήρα της, που θα έχει αποδράσεις για έναν ή δύο στο πρόγραμμα- ενώ στην πλαϊνή φωτογραφία βλέπουμε ότι υπάρχει οθόνη ενδείξεων, αντί για το χαρακτηριστικό κυκλικό όργανο των νέων Husqvarna. Οι ακτινωτοί τροχοί φαίνεται να είναι διαμέτρου 19 και 17 ιντσών, μια επιλογή που θα τονίσει την all-around χρήση ως αποστολή του νέου μοντέλου. Η εξάτμιση φαίνεται τοποθετημένη σχετικά ψηλά, στην δεξιά πλευρά της μοτοσυκλέτας.

Όλα λοιπόν δείχνουν, πως η Husqvarna ετοιμάζει την δική της πρόταση σε μια πολύ μοδάτη κατηγορία που ανεβαίνει και ανεβαίνει σταθερά. Πως σας φαίνεται; Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα, κάτι το οποίο θεωρούμε εξαιρετικά βέβαιο να γίνει σύντομα!