Ρουλεμάν NSK: Κορυφαία επιλογή σε προσιτή τιμή

Για οτιδήποτε ρουλεμάν υπάρχει πάνω στη μοτοσυκλέτα σας, η NSK έχει τη λύση με μια μεγάλη γκάμα από αξιόπιστα και αθόρυβα σε λειτουργία προϊόντα.

Η ΝSK είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ρουλεμάν στον κόσμο, με σύγχρονη τεχνολογία πάνω σε συστήματα διεύθυνσης. Διασφαλίζει την κίνηση με μέγιστη ακρίβεια, ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες λειτουργίας. Τα ρουλεμάν NSK λειτουργούν σε ανεμογεννήτριες και εργαλειομηχανές, ενώ η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιείται και στις γραμμές παραγωγής σε μια ποικιλία βιομηχανιών.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »


Η NSK έχει έδρα το Τόκυο στην Ιαπωνία και διαθέτει εργοστάσια παραγωγής σε διάφορες χώρες, οπως Πολωνία, Αγγλία, Γερμανία, Αμερική και άλλες, ενώ διανέμει τα προϊόντα της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η επιτυχία της NSK στηρίζεται κυρίως στην εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία των ρουλεμάν που παράγει  και την αξιοπιστία τους, τα οποία σε συνδυασμό με την προσιτή τιμή τους αποτελούν κορυφαία επιλογή.

Σε αντίθεση με φθηνά αμφιβόλου ποιότητας ρουλεμάν που μπορούν αποδειχθούν πολύ πιο κοστοβόρα και κυρίως πιο επικίνδυνα, τα ποιοτικό ρουλεμάν της NSK θα ολοκληρώσουν μια σωστή και αξιόπιστη επισκευή.
 
Στο κατάστημα Moto Trade θα βρείτε όλη τη γκάμα προϊόντων της NSK σε τιμές χονδρικής-λιανικής, για κάθε απαίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατσιμίδου 10, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 500991
www.mototrade.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:30
 
 
 
 
 
 
 
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

MOTOTRADE ΜΑΥΡΙΔΗΣ
ΚΑΤΣΙΜΙΔΟΥ 10, 57200, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρωτήστε περισσότερα