Benelli: TRK 502 / 502Χ με έκπτωση 500 ευρώ

    Το value for money ταιριάζει γάντι στο TRK 502, ειδικότερα τώρα, αφού η Benelli προσφέρει και τις δύο εκδόσεις του με έκπτωση 500 ευρώ. Έτσι η τιμή για τα μοντέλα του 2019 (χωρίς Τ.Τ) διαμορφώνεται στα 5.990 ευρώ για την βασική έκδοση, και στα 6.300 ευρώ για το πιο περιπετειώδες 502Χ.

    Αντικρίζοντας το TRK 502 βλέπεις μια σύγχρονη μοτοσυκλέτα με μοντέρνα σχεδίαση και περιπετειώδη εμφάνιση που παραπέμπει σε μεγαλύτερη κατηγορία και χαρακτηρίζεται από την Ιταλική φινέτσα. Εφοδιάζεται με  δικύλινδρο εν σειρά, τετράχρονο κινητήρα 499.6 κυβικών  ο οποίος αποδίδει 47 ίππους και υπόσχεται να κάνει την καθημερινότητά σου ξεχωριστή, συνδυάζοντας την ευκολία χειρισμού στην κίνηση της πόλης με τις δυνατότητες για κάθε είδους απόδραση σε άσφαλτο ή χώμα.


    Οι προσφορές της ελληνικής αντιπροσωπείας MotoWay δεν περιλαμβάνουν μόνο τις μοτοσυκλέτες της Benelli, αφού παρέχει ευκολίες πληρωμής  στα ηλεκτρικά scooter Super Soco CU-X και Ecooter E1S, όπως και στο δημοφιλές παπί Keeway Target τα οποία μπορείς να αποκτήσεις με 0% προκαταβολή και 24 άτοκες δόσεις.

     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ