Husqvarna: Έκπτωση στα Svartpilen-Vitpilen

    Με τα Vitpilen και Svartpilen η Husqvarna έμεινε «πιστή» και προσηλωμένη στο αρχικό design των πρωτότυπων μοντέλων. Τα δύο «Pilen» προσφέρουν  φουτουριστική σχεδίαση, για αναβάτες που θέλουν να ξεχωρίζουν στις καθημερινές και όχι μόνο μετακινήσεις. Η Husqvarna έκανε μια συνειδητή προσπάθεια να κατασκευάσει έναν διαφορετικό τύπο σύγχρονης μοτοσυκλέτας με αναφορές στην ιστορία της. Εκτός από εκλεπτυσμένο design, τα Svartpilen και Vitpilen 401 είναι εφοδιασμένα με σύγχρονη τεχνολογία,  κορυφαία εργονομία και δυνατό κινητήρα, αφού ο μονοκύλινδρος των 373 κ.εκ. αποδίδει 43 ίππους και είναι ιδανικός για όλες τις χρήσεις, με αποθέματα δύναμης και ροπής σε όλο το εύρος των στροφών του.

    Η δυνατότητα της ξεχωριστής αστικής μετακίνησης είναι πλέον πιο προσιτή μιας και η προτεινόμενη τιμή λιανικής μειώνεται κατά 700 ευρώ και από τα 6.980 ευρώ διαμορφώνεται στα 6.280 ευρώ! Η μοναδική τιμή αφορά περιορισμένο αριθμό Husqvarna Svartpilen 401 και Vitpilen 401.

    Ακόμη μεγαλύτερη μείωση τιμής συναντάμε στο μεγάλο αδελφό της οικογένειας, αφού το δυναμικό Vitpilen 701 κοστίζει πλέον 9.980 ευρώ από 11.690 ευρώ.


     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ