Ducati: 4 χρόνια εγγύηση στις νέες Multistrada

    To πρόγραμμα της  Ducati «4Ever Multistrada», αφορά  το νέο Mutlistrada και ισχύει για όλα τα μοντέλα 2020 από το 950 έως και το 1260 Grand Tour , με την υποχρεωτική ενεργοποίηση εγγύησης από το Eξουσιοδοτημένο service.
     
    H Multistrada 950 είναι εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, πλούσιο εξοπλισμό, εκπληκτικό στήσιμο και έναν κινητήρα που σου παρέχει ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι, έχει όλα τα φόντα για να βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας. Η "μικρή" Ducati πλέον δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα μεγαλύτερα αδέλφια της. 

    Απο την άλλη, η νέα Multistrada 1260 δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι η τεχνολογία μπορεί να κάνει τις μοτοσυκλέτες καλύτερες. Εξοπλισμένη με έναν πανίσχυρο κινητήρα, κορυφαίο πλαίσιο και κάθε ηλεκτρονικό βοήθημα που μπορεί να χρειαστείς, σε αφήνει να επιλέξεις τον προορισμό ώστε να σε ακολουθήσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό όσο υψηλές και αν είναι οι προσδοκίες σου. 

    Σε σχέση με την 2ετή βασική εγγύηση, το πρόγραμμα «4Ever Multistrada» προσφέρει χωρίς χρέωση άλλους 24 μήνες κάλυψης ανεξαρτήτως χιλιομέτρων, ενώ επιπρόσθετα περιλαμβάνει επέκταση και της οδικής βοήθειας.

    Οι όροι και προϋποθέσεις της 4ever Multistrada είναι ίδιες με αυτές της 2ετούς βασικής εγγύησης.
     

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ