• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Polini: «Ξεκλειδώνει» την πραγματική δύναμη του scooter σου

Polini: «Ξεκλειδώνει» την πραγματική δύναμη του scooter σου

Αν αναζητάς αξιόπιστες λύσεις για τη βελτίωση του scooter σου δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς την Ιταλική Polini.

Η Polini έχει καταστεί παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό και την παραγωγή ειδικών εξαρτημάτων για scooters και maxi scooters και συνεχίζει την αναζήτηση νέων λύσεων με στόχο τη βελτίωση της απόδοσης των κινητήρων και την αυξημένη αξιοπιστία. Η γκάμα της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων βαριατόρ, κυλίνδρους, πιστόνια, καρμπυρατέρ, φίλτρα αέρα και λαδιού, σιαγώνες φυγοκεντρικού, καμπάνες, αλλά και ολόκληρους κινητήρες για χρήση στην πίστα ή τον δρόμο. Η πολύχρονη εμπειρία, τα υψηλής ποιότητας υλικά και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος εγγυώνται την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν θέλεις κι εσύ να βελτιώσεις τις επιδόσεις του scooter σου με τα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας προϊόντα της Polini δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την MPS Manolakakis. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα προτείνει τα πιο κατάλληλα προϊόντα της Polini, ώστε να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις και να κάνεις το scooter σου ξεχωριστό. Να θυμίσουμε ότι η MPS έχει πάνω από 23 χρόνια παρουσίας στον χώρο και δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται. Φέτος η εταιρεία επένδυσε σε νέες εγκαταστάσεις Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία με τα εξελιγμένα μέσα ελέγχου και διαχείρισης με στόχο φυσικά την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών.

Μαζί με τις νέες εγκαταστάσεις ήρθε και νέο site που φιλοξενεί το σύγχρονο και ασφαλές ηλεκτρονικό κατάστημα για online αγορές. Εκεί θα βρεις όχι μόνο τα προϊόντα της Polini, αλλά γνήσια και after market ανταλλακτικά, είδη ένδυσης αναβάτη, προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και ελαστικά. Τα πάντα δηλαδή για να καλύψεις τις μοτοσυκλετιστικές σου ανάγκες. Η αναζήτηση των προϊόντων γίνεται εύκολα μέσα από την ομαδοποίηση στην αρχική σελίδα του mps.net.gr, ενώ στη συνέχεια τα φίλτρα και οι επιλογές ταξινόμησης σε βοηθούν να βρεις εύκολα αυτό που ψάχνεις. Για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ, δεν επιβαρύνεσαι με έξοδα μεταφοράς, ενώ ή εξόφληση της παραγγελίας σου μπορεί να γίνει και με αντικαταβολή. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MPS Manolakakis
IΔOMENEΩΣ 114,
13122, ΙΛΙΟΝ ,

Ρωτήστε περισσότερα