Piaggio Papalexandrakis: 55 χρόνια εμπειρίας

Η πολυετής πείρα συνδυάζεται με το μεράκι και την τεχνογνωσία προς όφελος του πελάτη.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1965 με στόχο την καλύτερη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση του Αθηναϊκού κοινού για τη συντήρηση των scooter, που άρχισαν να γίνονται μόδα στους δρόμους της πόλης. Από τότε, τα καταστήματά τους έχουν πουλήσει χιλιάδες scooter και μοτοσυκλέτες του ομίλου της Piaggio. Σήμερα, τα δυο αδέλφια συνεχίζουν την οικογενειακή επιχείρηση με δύο καταστήματα, το ένα μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας, εκεί ακριβώς που το ξεκίνησε ο πατέρας τους.

3 γενιές μαζί στην εξυπυρέτηση των "tifosi" του Ομίλου της Piaggio.

Στα καταστήματα Παπαλεξανδράκης θα βρείτε όλα τα νέα μοντέλα της Piaggio και οποιοδήποτε γνήσιο ανταλλακτικό χρειαστείτε, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε από κοντά σχετικά με τις τελευταίες προσφορές για να αποκτήσετε τη μοτοσυκλέτα ή το scooter της επιλογής σας. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας του καταστήματος, στόχος της οικογένειας Παπαλεξανδράκη ήταν να εξυπηρετείται προσωπικά ο κάθε πελάτης. Συνεπείς σε αυτό το στόχο, φροντίζουν να κατανούν αμέσως τις ανάγκες του, κάνοντας στοχευόμενες προτάσεις που τον εξυπηρετούν και τον βοηθούν να κάνει πάντα τη σωστή επιλογή, ανεξάρτητα αν ενδιαφέρεται για scooter, μοτοσυκλέτα ή κάποιο αξεσουάρ. Η Piaggio Papalexandrakis  είναι πάντα στο πλευρό του και η σταθερή πορεία στο πέρασμα των χρόνων αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για αυτό! 

Οι ευχαριστημένοι πελάτες δεν εμπιστεύονται το κατάστημα μόνο για την αγορά αλλά και για το service των αγαπημένων τους Piaggio & Αprilia, αφού στα πλήρως οργανωμένα συνεργεία των εγκαταστάσεων, ακολουθούνται πιστά οι αυστηρές προδιαγραφές και η πολιτική που έχει ορίσει η Ιταλική εταιρεία. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σε scooter ή μοτοσυκλέτα του ομίλου Piaggio, γρήγορα και αποτελεσματικά, με το ίδιο πάθος που μετρά 55 ολόκληρα χρόνια. 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Παναγή Τσαλδάρη 82 – ΑΘΗΝΑ
Τηλέφωνο: 210 5231741
FAX: 210 5231738

Θηβών 88 – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τ.Κ. 121 31
Τηλέφωνο: 210 5713200
FAX: 210 5713719

papalexandrakis.com

Διαβάστε ακόμα: