• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Peugeot Bellville: Ομορφαίνει τις μετακινήσεις σου

 

Η Peugeot διευρύνει τους ορίζοντες της αστικής μετακίνησης παρουσιάζοντας ένα scooter με μεγάλους τροχούς, που ενσωματώνει τουριστική διάθεση, μοντέρνες γραμμές και πλούσιο εξοπλισμό, σε κινητήρες 125 και 200 κυβικών εκατοστών.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Το όνομά του, είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη γειτονιά του Παρισιού και με τον κομψό σχεδιασμό, την χαμηλή κατανάλωση και τους πλούσιους αποθηκευτικούς χώρους, κάνει τη ζωή των αναβατών στην πόλη, πιο εύκολη και απολαυστική.
 
Τιμή: BELVILLE 125i ABS ALLURE 2.399 ευρώ  /  BELVILLE 200i ABS ALLURE 2.499 ευρώ

Το νέο scooter της Peugeot, θέλγει με την πρώτη ματιά. Οι μπροστινοί προβολείς πλαισιώνουν ένα είδος μίνι μάσκας, ενώ στο πίσω μέρος, το φωτιστικό χωρίζεται σε 3 τμήματα, που απεικονίζουν τα χαρακτηριστικά, της σχεδιαστικής ταυτότητας της εταιρίας. Όλα τα φωτιστικά, μαζί και τα φλάς, είναι τύπου LED, ενώ μπροστά βρίσκουμε και φώτα ημέρας DRL.


 
Η μεγάλη σέλα, επενδύθηκε με απομίμηση δέρματος και επιτρέπει την αποθήκευση ενός full face κράνους, στο εσωτερικό της. Επιπλέον χώρο μπορείς να βρεις στο αφαιρούμενο Top Box 37 λίτρων που διατίθεται στον βασικό εξοπλισμό. Ο χώρος του δαπέδου, προσφέρει άνεση στον αναβάτη, αλλά και χώρο για μεταφορά αντικειμένων. Το κεντρικό ντουλαπάκι, ασφαλίζει με κλειδαριά, ενώ υπάρχει διαθέσιμη παροχή USB. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής προβολής, μεταξύ στροφομέτρου και ταχυμέτρου, στη μεγάλη οθόνη οργάνων.


 
Τα νέα μοντέλα, διαθέτουν υδρόψυκτους κινητήρες, με injection ψεκασμό, με νέα τεχνολογία μονού κυλίνδρου SmartMotion, που αναπτύχθηκε με σκοπό να προσφέρει ένα δίκαιο συμβιβασμό, ανάμεσα στη ροπή και την κατανάλωση. Οι κινητήρες αυτοί, ενσωματώνουν τις τεχνολογίες LFE (Low Friction Efficiency), για μειωμένες τριβές και την ACG (Alternate Current Generator), για μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Η απόδοση φτάνει τους 11.3 ίππους με μέγιστη ροπή 1,1 kg-m και 12 ίππους με μέγιστη ροπή 1,25 kg-m για τους κινητήρες 125 και 200 κυβικών αντίστοιχα.


 
Το Belville υποστηρίζει την ανατροφή του με...γαλλικά και πιάνο, όταν κινείται στην ασφυκτική πόλη, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη και ευχάριστη άφιξή σου όπου και να πηγαίνεις. Οι τροχοί των 16 ιντσών έχουν ως άμεση απόρροια μια γενναία δόση σταθερότητας κύλισης, αλλά και ισορροπημένης απόκρισης στις εντολές του τιμονιού. Το πλαίσιο διατηρεί την οδηγική συνοχή ακόμη και σε πιο επιθετική οδήγηση ή εντονότερους ελιγμούς, με ταλαντώσεις και απρόβλεπτη συμπεριφορά να απουσιάζουν παντελώς.