• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Παρουσίαση: Ανεμοθώρακας Malossi για Honda Forza 750 2021->

Η Malossi παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για τη βελτίωση του scooter σου, όχι μόνο σε επίπεδο επιδόσεων, αλλά και εμφάνισης.

Malossi: Από την επισκευή ποδηλάτων, στην κορυφαίου επιπέδου βελτίωση scooter

Η ιστορία της Ιταλικής Malossi ξεκινά τη δεκαετία του 1930 όταν ο Armando Malossi δημιούργησε στη Bologna ένα μικρό συνεργείο ποδηλάτων, ενώ μετά το τέλος του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου άρχισε να ασχολείται και με επισκευές και ανακατασκευές μοτοσυκλετών. Ο Ugo Malossi, γιος του, Armando σύντομα μπήκε στην εταιρεία και άρχισε να κατασκευάζει μοτοποδήλατα 75 κυβικών, ενώ λίγο αργότερα ασχολήθηκε με τον σχεδιασμό δίχρονων και τετράχρονων κινητήρων. Μέσα στα επόμενα χρόνια, η ανάπτυξη ήταν ραγδαία και το 1977, η Malossi συμμετείχε για πρώτη φορά στην EICMA με δικό της περίπτερο, ενώ την επόμενη χρονιά παρουσίασε ένα κιτ βελτίωσης για το enduro Yamaha TY 50, που περιελάμβανε κύλινδρο, κεφαλή, πιστόνι και εξάτμιση. Η επιτυχία του ήταν καθολική, αφού 9.000 κομμάτια πουλήθηκαν μόνο τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας και φυσικά ακολούθησαν κιτ μετατροπών για πολλούς κινητήρες ακόμα. Τη δεκαετία του `80 ξεκίνησε η εμπλοκή της Malossi με τους αγώνες με τις πρώτες διακρίσεις να έρχονται σύντομα και την εταιρεία να ανοίγεται σταδιακά στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγάλη γκάμα προϊόντων για να ξεδιπλώσεις τις πραγματικές δυνατότητες του scooter σου.

Αυτό που κάνει τη Malossi να ξεχωρίζει είναι η επιμονή της στην υψηλή ποιότητα και για να διασφαλιστεί αυτό σχεδιάζει η ίδια όλα τα προϊόντα, έχοντας απόλυτο έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής και διενεργώντας εξαντλητικές δοκιμές και ποιοτικούς ελέγχους. Σήμερα, το όνομα της Malossi είναι συνώνυμο της βελτίωσης στα scooter με τη γκάμα της να περιλαμβάνει όλα σχεδόν τα εξαρτήματα ενός κινητήρα, βαριατόρ, παράλληλους εγκεφάλους, εξατμίσεις, τακάκια, αναρτήσεις, φίλτρα αέρος και λαδιού, ιμάντες μετάδοσης και άλλα. Μάλιστα στον κατάλογό της έχουν προστεθεί και είδη για τη βελτίωση της εμφάνισης όπως χειρολαβές και ανεμοθώρακες για όλα τα δημοφιλή scooter της αγοράς και στην Ελλάδα θα τα βρείτε μέσα από το δίκτυο συνεργατών της Bike Alert Hellas.

Υψηλής ποιότητας ανεμοθώρακες για πιο επιθετική εμφάνιση

Οι ανεμοθώρακες της Malossi δίνουν μια πιο επιθετική και πιο αεροδυναμική εικόνα στο scooter. Αντικαθιστούν απευθείας την εργοστασιακή ζελατίνα, οπότε η τοποθέτηση γίνεται εύκολα στις εργοστασιακές βάσεις χωρίς μετατροπές. Είναι κατασκευασμένοι από ακρυλικό υλικό PMMA, που είναι στην ουσία ένα ανθεκτικό plexiglass, για μικρό βάρος και μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής φαίνεται και από το προσεγμένο φινίρισμα που δεν αφήνει έντονες γωνίες στις άκρες της ζελατίνας. Εκτός από διάφανο, είναι διαθέσιμοι σε ανοιχτό φιμέ ή σκούρο φιμέ, ώστε να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στα γούστα σου. Παρουσιάζουν εξαιρετική διαύγεια και δεν εμφανίζουν περίεργες διαθλάσεις ακόμα και το βράδυ, οπότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα κοιτώντας μέσα από τη ζελατίνα.     

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BIKE ALERT HELLAS Α.Ε
Βεΐκου 23-25,
11742, Αθήνα ,

Ρωτήστε περισσότερα

Smart accessories για smart αναβάτες