Η BMW GS replica της Injusa... και με τριβάλιτσο, παρακαλώ!

Η BMW GS replica της Injusa... και με τριβάλιτσο, παρακαλώ!

Πάρε ένα GS και στο παιδί σου με 320 ευρώ!

Οι ηλεκτροκίνητες Mini μοτοσυκλέτες-παιχνίδια είναι ένα αγαπημένο αντικείμενο παιδιών και γονέων ταυτόχρονα: Των μεν παιδιών γιατί τους δίνει μια «γεύση» μοτοσυκλέτας, των δε γονέων για να μεταδώσουν την δική τους αγάπη στα παιδιά τους.

Μία από τις μάρκες που πουλά τέτοια παιχνίδια είναι και η Injusa, η οποία δραστηριοποιείται στην Ισπανία και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μοτοσυκλετών-παιχνιδιών!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 

Μια μίνι GS με τις λεπτομέρειες της «κανονικής»!

Η BMW R 1250 GS της Injusa δεν είναι ένα «ότι κι ότι» μοντέλο, αφού έχει επίσημη άδεια από την BMW. Το μοντέλο είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου στην Ισπανία και φέρει ηλεκτρικό σύστημα των 12V και μοτέρ, που μπορεί να το ωθήσει μέχρι τα 6 χλιμ/ώρα. Η διάρκεια της μπαταρίας ανέρχεται περίπου στην μια ώρα, ενώ το δίκυκλο έχει ακόμα και ηχοσύστημα με κάρτα SD, ώστε το πιτσιρίκι σας να ακούει και την αγαπημένη του μουσική καθώς οδηγάει!  Η τιμή του GS της Injusa φτάνει τα 325 ευρώ.
 

Πολλά μοντέλα και επώνυμες replicas

Η Injusa όμως δεν σταματά εκεί, αφού με μία βόλτα από το site της, μπορεί κανείς να δει ότι προσφέρει μοτοσυκλέτες-παιχνίδια, και σε άλλα «μοντέλα»: Μεταξύ άλλων, τα Kawasaki ZX-10R, Aprilia RSV4, Honda Transalp κλπ! Πως σας φαίνονται;
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »