Papanikolakis Moto: Απέκτησε σήμερα τη νέα Kawasaki KX250 2023

Papanikolakis Moto: Απέκτησε σήμερα τη νέα Kawasaki KX250 2023

Η Kawasaki KX250 2023 είναι δοκιμασμένη σε πρωταθλήματα ανά τον κόσμο και μπορείς να την αποκτήσεις στην Papanikolakis Moto.

KAWASAKI: Δείτε όλα νέα μοντέλα του 2024 στο νέο ελληνικό website!

Με ισχυρότερο τετράχρονο κινητήρα 249 κ.εκ., αναβαθμισμένες ρυθμίσεις μπροστινής και πίσω ανάρτησης που συμβάλλουν στη βελτίωση της συμπεριφοράς στις στροφές, νέο μοτίβο ελαστικών και μεγαλύτερη διάσταση πίσω ελαστικού προσφέρουν αυξημένη πρόσφυση και ταιριάζουν με την αυξημένη ισχύ του κινητήρα. Οι ισχυρότερες επιδόσεις σε όλο το φάσμα στροφών μεταφράζονται σε ταχύτερους χρόνους γύρου και καλύτερες επιδόσεις στο holeshot.

Εκτός από τη μεγαλύτερη απόδοση του κινητήρα, ένας μακρύτερος σωλήνας εξαγωγής (από 457 mm σε 557 mm) προσφέρει αυξημένη ροπή στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, ενώ οι μηχανικοί του Akashi εξασφάλισαν επίσης ότι ο προηγμένος χρονισμός ανάφλεξης ταιριάζει με τις αλλαγές στον κινητήρα. Όσον αφορά την αίσθηση ισχύος, ένας νέος μαγνητικός ρότορας με αυξημένη ροπή αδράνειας (9,5 kg-cm2 σε 10,0 kg-cm2) συμβάλλει σε μια πιο φιλική προς τους αγωνιζόμενους απόδοση ισχύος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αναβαθμίσεις σε αναρτήσεις και ελαστικά

Οι αναβαθμίσεις των ρυθμίσεων της μπροστινής και της πίσω ανάρτησης συμβάλλουν στη βελτίωση των ελιγμών. Κατά την είσοδο στις στροφές, η καλύτερη πληροφόρηση προς τον αναβάτη που παρέχει η εμπρόσθια ανάρτηση συμβάλλει σε μια πιο σταθερή αίσθηση. Η αυξημένη απόδοση πρόσφυσης στο έδαφος διευκολύνει τη διατήρηση της επιλεγμένης γραμμής μέσα στη στροφή. Μετά την έξοδο από τη στροφή, οι βελτιωμένες ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης συμβάλλουν στην ισχυρότερη επιτάχυνση. Όπως και στο KX450, ο υδραυλικός συμπλέκτης προσφέρει πιο άμεση αίσθηση και ελαφρύτερη πίεση στη μανέτα.

Τα ελαστικά Dunlop MX33 προσφέρουν αυξημένη πρόσφυση που ταιριάζει με την αυξημένη ισχύ του κινητήρα. Ένα φαρδύτερο πίσω ελαστικό 110/90-19 συμβάλλει στην αυξημένη πρόσφυση του πίσω τροχού. Το πλαίσιο με βάση το μεγαλύτερο KX450 (εξέλιξη της τρέχουσας σχεδίασης) και το ψαλίδι δανεισμένο από το μεγαλύτερο KX450 προσφέρουν βελτιωμένο χειρισμό και αυξημένη πρόσφυση του πίσω τροχού. Διαθέτει μίζα που σε κάθε περίπτωση κάνει την εκκίνηση του κινητήρα παιχνίδι.

Το νέο κουστούμι είναι σχεδιαστικά όμοιο με το μεγαλύτερο KX450 και διαθέτει μακριές, λείες επιφάνειες και μια πιο επίπεδη γραμμή ρεζερβουάρ-καθίσματος που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει την κίνηση και τον έλεγχο του αναβάτη.

Το νέο Kawasaki KX250 MY2023 έρχεται σε χρωματισμό Lime Green και με προτεινόμενη δελεαστική αγωνιστική τιμή πώλησης στα 8.595 ευρώ

Η ομάδα της Παπανικολάκης Moto είναι γνωστή καθώς εμπλέκεται με τους αγώνες μοτοσυκλέτας για περισσότερα από 20 χρόνια και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες είτε πρόκειται για την αγοράς νέας ή μεταχειρισμένης μοτοσυκλέτας, είτε για την συντήρηση και το after sales. Είναι επίσημος συνεργάτης μεγάλων κατασκευαστών όπως η Kawasaki, φροντίζοντας να διατηρεί πάντα υψηλή διαθεσιμότητα ετοιμοπαράδοτων, γνήσιων ανταλλακτικών.

Το έμπειρο προσωπικό θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τον σωστό κωδικό, ενώ τα μη διαθέσιμα προϊόντα φτάνουν άμεσα με αεροπορικές παραγγελίες και υπάρχει δυνατότητα αποστολής πανελλαδικά με χαμηλό κόστος. Τα γνήσια ανταλλακτικά Kawasaki είναι φυσικά διαθέσιμα και για πελάτες χονδρικής, ενώ σε αγωνιζόμενους παρέχονται ειδικές τιμές.      
 
Στα 2 καταστήματα θα βρείτε εκτός από γνήσια και after market ανταλλακτικά,  ελαστικά κορυφαίων κατασκευαστών (Dunlop, Pirelli, Metzeler) και μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για μοτοσυκλέτες δρόμου, αλλά και motocross ή enduro. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα επώνυμα και ποιοτικά είδη ένδυσης αναβάτη στις καλύτερες τιμές, ενώ στους αγωνιζόμενους προσφέρονται και ειδικά πακέτα εξοπλισμού..

Για περισσότερες πληροφορίες:
Κλεισθένους 48 - 50, 15344 Γέρακας  
Τηλ.: 210 6616016  
www.papanikolakis.gr
Facebook Page

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 19:30
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »