Οδήγησε το Aprilia Tuareg 660

Οδήγησε το Aprilia Tuareg 660

H Aprilia Tuareg 660 αποτελεί ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό, καθώς έχει πιο χωμάτινο χαρακτήρα με μεγάλους τροχούς 21 και 18 ιντσών και είναι ικανό να διασχίσει οποιαδήποτε δύσβατη διαδρομή, ενώ ο εξοπλισμός του είναι υπερπλήρης.

Το Aprilia Tuareg 660 είναι διαθέσιμο για test ride στη Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι.

H Aprilia Tuareg 660 γεννήθηκε στη μηχανική βάση των RS 660 και Tuono 660 και έχει σχεδιαστεί για να ξεπερνά τις πιο δύσκολες off-road συνθήκες και ταυτόχρονα να είναι εύκολη και άνετη στα ταξίδια, με στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ μονοκύλινδρων enduro και μεσαίων adventure. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση εκτός δρόμου, με φαρδύ και ψηλό τιμόνι και πολύ λεπτό κεντρικό μέρος που διευκολύνει τις μετατοπίσεις στη σέλα. Η μεγάλη διαδρομή των αναρτήσεων εγγυάται την ικανότητα να ξεπερνά κάθε εμπόδιο αλλά και την άνετη οδήγηση στον δρόμο και τα ταξίδια. Αν θέλεις να τα δεις όλα αυτά στην πράξη δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με τη Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι και να κλείσεις ραντεβού για ένα ξεχωριστό test ride.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η Aprilia Tuareg 660 τροφοδοτείται από έναν δικύλινδρο εμπρόσθιας κλίσης, νέας γενιάς κινητήρα, ελαφρύ και με συναρπαστικές επιδόσεις, προσαρμοσμένο για να αντιμετωπίζει τις πιο απαιτητικές εκτός δρόμου συνθήκες. Με χωρητικότητα 660 κυβικών αποδίδει 80 ίππους και 70ΝΜ ροής, ενώ η ισχύς της μπορεί να μειωθεί στα 35 kW, για οδηγούς με δίπλωμα Α2. Το χαμηλό της βάρος στα 187 κιλά στεγνή σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ των 18 λίτρων, αποτελούν σημείο αναφοράς για κάθε είδους περιπέτεια.

Εξοπλισμός στα πρότυπα μοντέλων μεγαλύτερων κατηγοριών και τιμής.

Ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει το σύστημα φωτισμού full LED με περιμετρικά DRL και την έγχρωμη οθόνη οργάνων TFT 5 ιντσών. Το πακέτο ηλεκτρονικών ελέγχων APRC με Ride-by-Wire πολλαπλής χαρτογράφησης είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού και περιλαμβάνει έλεγχο πρόσφυσης, cruise controlABS που μπορεί να απενεργοποιηθεί και στους δύο τροχούς ή μόνο στον πίσω, φρένο κινητήρα και διαφορετικές χαρτογραφήσεις κινητήρα. Υπάρχουν επίσης τέσσερα ρυθμιζόμενα Riding Mode, 2 εκ των οποίων είναι ρυθμιζόμενα, για μεγιστοποίηση της εμπειρίας οδήγησης αλλά και την απλοποίηση του χειρισμού και του ελέγχου κατά την οδήγηση. Ο αναβάτης αρκεί να επιλέξει Riding Mode για να αποκτήσει αυτόματα την καλύτερη βαθμονόμηση των ηλεκτρονικών ελέγχων.

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »