Ο Bagnaia σε τροχαίο υπό την επήρεια αλκοόλ

Ο Bagnaia σε τροχαίο υπό την επήρεια αλκοόλ

Στο τροχαίο ατύχημα κατέληξε η βραδινή έξοδο του Pecco Bagnaia, του οδηγού MotoGP της αγωνιστικής ομάδας της Ducati. Το ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν ο Ιταλός υπό την επήρεια αλκοόλ προσέκρουσε σε χαντάκι. Του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης και θα του ασκηθεί ποινική δίωξη.

Στο χαντάκι το αυτοκίνητο του Bagnaia

Το βράδυ της Τρίτης και περίπου στις 3 τα ξημερώματα στους δρόμους της Ibiza, το αυτοκίνητο με οδηγό τον Pecco Bagnaia κατέληξε στο χαντάκι. Ο κορυφαίος αναβάτης του MotoGP επέστρεφε από νυχτερινό κέντρο, οδηγώντας ένα Citroen, χάνοντας τον έλεγχο σε κυκλικό κόμβο, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Βρέθηκε αλκοόλ 3,5 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο

Οι Αρχές και η Τοπική Αστυνομία του Sant Josep πραγματοποίησαν τεστ αλκοόλ στον Bagnaia, με τον οδηγό να εμφανίζει υψηλά επίπεδα αλκοόλ στο αίμα 0,87 mg / l, ήτοι τρεισήμισι φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο της Ισπανίας (0,25, ενώ στην Ιταλία 0,50). Αμέσως του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης και θα του ασκηθεί ποινική δίωξη, με τον πιλότο να κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης ένα έως τέσσερα χρόνια.

«Ποτέ μην πας πίσω από το τιμόνι μετά από ποτό, αλκοόλ»

Από την πλευρά του, ο αναβάτης μέσω ανάρτησής του στα κοινωνικά δίκτυα ζήτησε δημοσίως συγγνώμη. "Χθες το βράδυ ήμουν στην Ίμπιζα με τους φίλους μου για ένα πάρτι κατά τη διάρκεια διακοπών από το MotoGP. Γιορτάσαμε μαζί σε νυχτερινό κέντρο  τη νίκη μου στη Assen GP, ενώ γύρω στις τρεις στο το πρωί, όταν πέρασα από έναν κυκλικό κόμβο, κατέληξα με τους μπροστινούς τροχούς σε ένα χαντάκι χωρίς να εμπλέκονται άλλα οχήματα ή άτομα. Ο έλεγχος του επιπέδου αλκοόλ που διενεργήθηκε από την αστυνομία, με έκανε να διαπιστώσω ότι είχα πιει περισσότερο από αυτό που επιτρέπεται από την ισπανική νομοθεσία. Έπρεπε να συμβεί. Ζητώ συγγνώμη από όλους και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έμαθα το μάθημά μου. Ποτέ μην πας πίσω από το τιμόνι μετά από ποτό, αλκοόλ. Ευχαριστώ."


Αλκοόλ & οδήγηση δεν πάνε μαζί ακόμα κι αν είσαι οδηγός MotoGP!
Ο Bagnaia έριξε το αυτοκίνητό του στο χαντάκι υπό την
επήρεια αλκοόλ.
Επέστρεφε από βραδινή έξοδο στην Ibiza, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.
Στο αλκοτέστ έδειξε 3,5  φορές πάνω αλκοόλ στο αίμα από το επιτρεπόμενο όριο.
Του αφαιρέθηκε το δίπλωμα, θα του ασκηθεί ποινική δίωξη, ζήτησε δημόσια συγγνώμη.
Επιτρέπεται οδηγός αγώνων να δίνει τέτοια παραδείγματα?

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »