Η νέα Norton V4RR έρχεται. Θα καταφέρει να παρουσιαστεί αυτή την φορά, χωρίς προβλήματα;

Norton: Επιστροφή με νέο V4RR

«Καλύτερες μέρες» στον ορίζοντα έρχονται για την Norton, όπως ανακοίνωσαν άνθρωποι της εταιρείας, προϊδεάζοντας το κοινό για μια νέα superbike μοτοσυκλέτα στα σκαριά. Δείτε περισσότερα.

Όπως είναι γνωστό, η Norton βρίσκεται πλέον στα χέρια της TVS, μετά το σκάνδαλο επί ηγεσίας Stuart Garner που σχεδόν οδήγησε στην διάλυση της. Τώρα, με νέα ιδιοκτησία, η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει την νέα V4RR, την πρώτη καινούργια μοτοσυκλέτα της υπό το νέο καθεστώς.
 
Την επιβεβαίωση της είδησης έδωσε ο ίδιος ο νέος επικεφαλής της εταιρείας, ο John Russell, με ένα βίντεο συνέντευξης που δημοσιεύθηκε στο twitter. Ο Russell μεταξύ άλλων είπε: «Η TVS αγόρασε την Norton γιατί ήταν μια μοναδική για την γενιά μας ευκαιρία, να αποκτήσει μια από τις μεγάλες μάρκες της μοτοσυκλετιστικής εταιρείας. Είναι δουλειά μας και στόχος μας να βεβαιώσουμε πως τα θεμέλια που δημιουργούμε τώρα οδηγούν σε πραγματική δυναμική να ξεκλειδώσουμε αυτή την μάρκα και να την διατηρήσουμε μακροπρόθεσμα».
 
«Μεγάλο μέρος της δουλειάς που κάνουμε τώρα είναι αόρατη από τους πελάτες μας και τους φίλους μας αλλά στην καρδιά όσων κάνουμε είναι αυτή η μοτοσυκλέτα, η οποία θα είναι η πρώτη διαθέσιμη από την νέα Norton, στο τέλος της χρονιάς», είπε ο Russell.