Νέο site & e-shop για την Piaggio Papalexandrakis

Νέο site & e-shop για την Piaggio Papalexandrakis

Δες πώς εσύ και το scooter σου θα βγείτε κερδισμένοι από το νέο site της Piaggio Papalexandrakis.

Η Piaggio Papalexandrakis ιδρύθηκε το 1965 με στόχο την καλύτερη και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση του Αθηναϊκού κοινού για τη συντήρηση των scooter, που άρχισαν να γίνονται μόδα στους δρόμους της πόλης. Από τότε, τα καταστήματά τους έχουν πουλήσει χιλιάδες scooter και μοτοσυκλέτες του ομίλου της Piaggio. Σήμερα, τα δυο αδέλφια συνεχίζουν την οικογενειακή επιχείρηση με δύο καταστήματα, το ένα μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας, εκεί ακριβώς που το ξεκίνησε ο πατέρας τους.

Η εταιρεία θέλοντας να προσφέρει ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση και να δώσει περισσότερες επιλογές στους πελάτες της δημιούργησε ένα ολοκαίνουργιο site για να κάνει πιο εύκολη την επικοινωνία με τους φανατικούς της Piaggio. Με ένα κλικ στο www.papalexandrakis.com μπορείτε να μάθετε τα πάντα για όλα τα διαθέσιμα μοντέλα των Piaggio και Vespa και φυσικά να τα παραγγείλετε χωρίς να χρειαστεί να μεταβείτε σε φυσικό κατάστημα. Επίσης μέσα από το εύκολο και κατανοητό μενού θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γνήσια αξεσουάρ που θα κάνουν το scooter σου ξεχωριστό, είδη ένδυσης και προστασίας αναβάτη, όπως κράνη και γάντια, καθώς και μπλουζάκια, παντελόνια, φούτερ και άλλα για casual εμφανίσεις, ενώ δεν λείπουν και τα προσεκτικά επιλεγμενα είδη δώρων και gadgets για τους λάτρεις του Ιταλικού Group.


Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Και μην ξεχνάτε πως όταν έρθει η ώρα του service στα πλήρως οργανωμένα συνεργεία των εγκαταστάσεων, ακολουθούνται πιστά οι αυστηρές προδιαγραφές και η πολιτική που έχει ορίσει η Ιταλική εταιρεία. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί σε scooter ή μοτοσυκλέτα του ομίλου Piaggio, Αprilia γρήγορα και αποτελεσματικά, με το ίδιο πάθος που μετρούν οι 3 γενιές της οικογένειας παπαλεξανδράκη  58 ολόκληρα χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΕΜΜ & ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ E.Ε.
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 82
10435, ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210 5231741

www.papalexandrakis.com

Διαβάστε ακόμα: