Νέο «καυτό» τεύχος Net Mototriti: Κυκλοφόρησε!

Δοκιμάζουμε την πιο hot μοτοσυκλέτα της Naked κατηγορίας, την Ducati Streetfighter V4 και σας παρουσιάζουμε όλα τα φθηνότερα 300άρια scooter της αγοράς! Δείτε τι θα διαβάσετε στο νέο, εβδομαδιαίο τεύχος Moto Τρίτη.

Το νέο εβδομαδιαίο Moto Τρίτη είναι εδώ! Αυτή την εβδομάδα, το τεύχος… καίει με ιταλικό πάθος, μιας και στις σελίδες του φιλοξενούμε ίσως το πιο hot μοντέλο στην naked κατηγορία για φέτος…

Μπείτε στην πλατφόρμα του Net. Mototriti και διαβάστε το νέο τεύχος, που για άλλη μια φορά είναι γεμάτο ύλη για μοτοσυκλέτες και αξεσουάρ. Ακόμα, μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν σε μορφή PDF και να το απολαύσετε, όπου και να βρίσκεστε!
 
Διαβάστε στο νέο τεύχος Net Τρίτη που κυκλοφορεί:
  • Δοκιμή – Ducati Streetfigher V4: Η naked μοτοσυκλέτα της Ducati που θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στην κατηγορία της έρχεται στα χέρια μας, σε μια δοκιμή που ξεχειλίζει αδρεναλίνη.
  • Δοκιμή – KYMCO Agility 300: Το μεγαλύτερο Agility μοντέλο της ιστορίας του είναι εδώ και «απειλεί» την ιταλική κυριαρχία στα scooters 300 κυβικών με μεγάλους τροχούς. Θα καταφέρει να επικρατήσει στα γούστα σας;
  • Αγοραστικό – Τα φθηνότερα 300άρια scooter της αγοράς: Το μυστικό της επιτυχίας εμπεριέχει την προσιτότητα και τα μοντέλα του αφιερώματος μας εκφράζουν ακριβώς αυτό! Εσείς ποιο θα  επιλέξετε;
  • Όλες οι νέες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
 
Πρωτοποριακές λειτουργίες, με βίντεο και ήχο χωρίς να αλλάζετε περιβάλλον, zoom στους πίνακες και τις εικόνες, περιήγηση απευθείας από τα περιεχόμενα σε όποιο θέμα σας ενδιαφέρει με ένα κλικ. Διαβάστε το τεύχος Online ή κατεβάστε το και απολαύστε το οπουδήποτε, ακόμη και αν δεν έχετε σύνδεση στο Internet!
 
Δείτε ακόμα την πλούσια θεματολογία για αξεσουάρ:
  • Test εξοπλισμού αναβάτη: Δοκιμάζουμε το παντελόνι Clover Airtek
  • Συμβουλές και tips: Πώς να οδηγείτε οικονομικότερα – Tips για οδήγηση στην βροχή – Πώς να κρατήσετε την μοτοσυκλέτα σας σαν καινούργια – Η σωστή συντήρηση του συστήματος ψύξης
  • Δεκάδες προϊόντα και αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη, σε έναν εκτενή οδηγό αγοράς.
 
Και φυσικά, με το Net Τρίτη συνδέεσαι άμεσα και εύκολα, με τους τιμοκαταλόγους Moto Τρίτη, τους πιο ενημερωμένους καταλόγους δικύκλων στην ελληνική αγορά.

Η ψηφιακή έκδοση του MotoΤρίτη, αλλά και όλες οι ειδήσεις σε μορφή περιοδικού, μπορούν να γίνουν δικά σου μέσα από την καινοτόμα για τα ελληνικά δεδομένα πλατφόρμα του net.mototriti.gr!