Τι πιστεύετε εσείς ότι αποκαλύπτει αυτή η φωτογραφία;

Νέο Suzuki GSX-R1000 περιορισμένης παραγωγής;

Μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο net εχθές άναψε φωτιές σχετικά με νέο μοντέλο από την Suzuki! Τι περιμένουμε;

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Το χθεσινό απόγευμα, η Suzuki Ιταλίας φέρεται να δημοσίευσε την φωτογραφία που βλέπετε, η οποία εύκολα κινεί το ενδιαφέρον και...εκκινεί σενάρια. Όπως είναι προφανές, μιλάμε για το GSX-R1000, το οποίο για την περίπτωση εμφανίζεται σε πλήρες carbon look…

Όχι μόνο αυτό, όμως... Προσέξτε τον προφυλακτήρα της μανέτας του φρένου, αλλά και την ζελατίνα η οποία φαίνεται ψηλότερη από αυτή του τρέχοντος μοντέλου. Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από κάποια hashtags, μεταξύ αυτών και το #2019!

Τι περιμένουμε λοιπόν; Φωνές από το εξωτερικό λένε ότι η φωτογραφία δείχνει μια καινούργια, περιορισμένης παραγωγής έκδοση του GSX-R1000 της Suzuki, η οποία θα φέρει πολλά αγωνιστικά καλούδια και μεταξύ αυτών, ένα carbon fairing. Το μοντέλο θα αποτελέσει μέρος της γκάμας της μάρκας για το 2019 και θα παράγεται σε μικρότερη κλίμακα –ή σε συγκεκριμένο αριθμό μόνο-, μια πρακτική η οποία όχι μόνο έχει απίστευτη πέραση τα τελευταία χρόνια, αλλά ακολουθείται αυτή την στιγμή πρακτικά από όλες τις μάρκες στην κατηγορία.

Ακόμη, το αυτό σενάριο μιλά για αποκάλυψη του νέου μοντέλου, στην πίστα του Misano αυτό το Σαββατοκύριακο, εν όψει του αγώνα του Moto GP, αφού οι Ιταλοί αφήνουν να εννοηθεί ότι η μοτοσυκλέτα βρίσκεται ήδη σε μία πίστα, αλλά και συνδέεται με τα Moto GP τρόπον τινά. Περιμένουμε λοιπόν περισσότερα!