Η Keeway Superlight 125 2021

Νέο Keeway Superlight 125 2021

Τις προδιαγραφές Euro 5 υποδέχεται το custom/cruiser μικρού κυβισμού της Keeway, με ανανέωση για το 2021 – Δείτε εδώ περισσότερα.

Με το βλέμμα στους νεαρούς αναβάτες που κάνουν τα πρώτα βήματα στην μοτοσυκλέτα, η Keeway παρουσίασε το νέο Superlight 125 για το 2021. Η μοτοσυκλέτα είναι μια κλασικής εμφάνισης cruiser, που απευθύνεται σε αναβάτες-κατόχους του διπλώματος A1 και όχι μόνο.
 
Ο μονοκύλινδρος κινητήρας στην καρδιά του μοντέλου λαμβάνει τις απαραίτητες αναβαθμίσεις ώστε να είναι συμβατός με Euro 5. Πρόκειται για έναν αερόψυκτο κινητήρα με 1 εκκεντροφόρο επικεφαλής, του οποίου η απόδοση φτάνει τους 10,6 ίππους και τα 0,9 kgm ροπής στις 9.000 και 7.500 στροφές αντίστοιχα.
 
Το χαρακτηριστικό cruiser στυλ του μοντέλου είναι εμφανές με την χρήση κυκλικού φωτιστικού σώματος εμπρός, κυκλικών αναλογικών οργάνων για τις ενδείξεις, χαρακτηριστικού «αμερικανικού» στυλ και  μπόλικο χρώμιο στα σημεία. Το ρεζερβουάρ καυσίμου είναι τύπου teardrop, ενώ η σέλα τονίζει την άνετη πλευρά του Superlight προσκαλώντας και σε μεγαλύτερες από τις τυπικές αστικές διαδρομές.
 
Οι τροχοί είναι διαμέτρου 16 και 15 ιντσών, εμπρός και πίσω αντίστοιχα, ενώ το σύστημα φρένων είναι τύπου συνδυασμένης πέδησης  -CBS. Στις αναρτήσεις, συναντάμε τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω. Το ύψος σέλας ανέρχεται μόλις στα 730 χιλιοστά για εύκολη πρόσβαση των αναβατών στην μοτοσυκλέτα και αίσθηση σιγουριάς στην πρόσβαση των ποδιών στο έδαφος, όταν το Superlight είναι ακίνητο.
 
Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες, για το αν και πότε θα φτάσει το Superlight και στην χώρα μας.