Το KYMCO CV3

Το KYMCO CV3

Το KYMCO CV3

Το KYMCO CV3

Το KYMCO CV3

Το KYMCO CV3

Νέο KYMCO CV3

Αποκαλύφθηκε επίσημα η τελική έκδοση του KYMCO CV3, του πρώτου τρίτροχου scooter της εταιρείας. Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

KYMCO: Συναρπαστική απόδοση με XCITING VS 400

Μπορεί η λήξη της παγκόσμιας «Time to Excite» πρεμιέρας πριν από λίγο να μας άφησε χωρίς την γεύση ενός τρίτροχου μοντέλου, όμως η KYMCO δεν απογοήτευσε. Αυτό είναι το νέο CV3, το τρίτροχο που περιμέναμε και το πρώτο ανάλογο μοντέλο της εταιρείας.
 
Το πολυαναμενόμενο μοντέλο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως concept πριν 3 χρόνια, για να εμφανιστεί στην τελική του μορφή τώρα, αν και δεν γίνεται ακόμα ξεκάθαρο πότε και πως θα το δούμε στις αγορές.βείναι ο δικύλινδρος κινητήρας των 550 κυβικών εκατοστών, με απόδοση 51,6 ίππων και 5,4 kgm ροπής στις 7.500 και 5.750 στροφές αντίστοιχα. Η μετάδοση στον πίσω τροχό γίνεται μέσω οδοντωτού ιμάντα, όπως στο AK550.
 
Το εμπρός σύστημα ανάρτησης φέρει δύο τροχούς 13 ιντσών, που εφαρμόζουν σε ανάρτηση που χρησιμοποιεί συνολικά 4 καλάμια πιρουνιού (2 για τον κάθε τροχό, θυμίζοντας Yamaha Niken). Η ανάρτηση επιτρέπει ξεχωριστή απόσβεση κραδασμών για τον κάθε τροχό, αλλά και την κλίση του scooter στις στροφές. Οι δύο τροχοί εμπρός φρενάρουν με την χρήση ενός δίσκου στον καθένα, με δαγκάνες 2 εμβόλων.Ο πίσω τροχός είναι 15 ιντσών. 
 
Το μοντέλο προβλέπει χώρο αποθήκευσης κάτω από την σέλα, που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος full-face, ενώ οι σέλες αναβάτη και συνεπιβάτη εξοπλίζονται με μαξιλαράκια μέσης. Παράλληλα, ο φωτισμός του μοντέλου είναι πλήρως LED.
 
 

 

  • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    Ωραίο φαίνεται αν και λιγο δυσαναλογο το πίσω μέρος σε σχέση με το μπροστινό. Φαντάζομαι όμως πως θα είναι πολύ ακριβό (για σύγκριση το mp3 500 πάει πάνω από 10 χιλ)

      4