Η KTM 250 SX-F Troy Lee Designs 2021

Η KTM 250 SX-F Troy Lee Designs 2021

Νέο KTM 250 SX-F Troy Lee Designs 2021

Με μοναδικά γραφικά και άλλες αλλαγές στα σημεία, η KTM παρουσίασε μια περιορισμένης παραγωγής έκδοσης του 250 SX-F για τους πιο απαιτητικούς φαν της. Δείτε περισσότερα.

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

H ΚΤΜ αποκάλυψε, πριν λίγα 24ωρα, την νέα 250 SX-F Troy Lee Designs για το 2021. Η αγωνιστική motocross φρεσκάρεται εμφανισιακά και αποκτά αρκετές αλλαγές, που την κάνουν ένα έτοιμο αγωνιστικό εργαλείο για τους πιο ιδιαίτερους φαν των «πορτοκαλί».
 
Η πρώτη μεγάλη αλλαγή φυσικά αφορά την εμφάνιση του μοντέλου, με ένα μοναδικό πακέτο γραφικών για την περίσταση, που συνδυάζει το πορτοκαλί με το μοβ και το κίτρινο θυμίζοντας καθαρόαιμη αγωνιστική. Οι αλλαγές του όμως δεν σταματούν εδώ: Η μοτοσυκλέτα φέρει πλήθος έξτρα εξοπλισμού.
 
Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για τελικό εξάτμισης Akrapovic, καπάκι συμπλέκτη Hinson, ποδιά κινητήρα από σύνθετο υλικό, νέα αντιολισθητική σέλα  με ρίγες σιλικόνης της TLD, ημίπλευστος εμπρός δίσκος φρένου με κάλυμμα, πίσω γρανάζι από αλουμίνιο, πορτοκαλί ανοδιωμένες τιμονόπλακες και σύστημα εκκίνησης στην εμπρός ανάρτηση! Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης KTM Factory τροχούς, με στεφάνια DirtStar της D.I.D., μαύρες ακτίνες και πορτοκαλί CNC κέντρα. Τα ελαστικά της μοτοσυκλέτας είναι τα Dunlop Geomax MX 33.
 
Παράλληλα,  η 250 SX-F Troy Lee Designs εξοπλίζεται με σύστημα συνδεσιμότητας με κινητό τηλέφωνο και δυνατότητα ρύθμισης των παραμέτρων της μοτοσυκλέτας μέσα από την εφαρμογή myKTM. Ο αναβάτης μπορεί έτσι να ρυθμίσει τον κινητήρα και τις αναρτήσεις του, απλά με το κινητό του τηλέφωνο.
 
Αναμένονται περισσότερα σχετικά με την διαθεσιμότητα και την τιμή του μοντέλου, για την χώρα μας.