Νέο Honda Forza Limited Edition 2020

Νέο Honda Forza Limited Edition 2020

Νέο Honda Forza Limited Edition 2020

Νέο Honda Forza Limited Edition 2020

Νέο Honda Forza Limited Edition 2020

Νέο Honda Forza Limited Edition 2020

Νέο Honda Forza Limited Edition 2020

Μία νέα έκδοση έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα του Honda Forza 300 για το 2020. Δείτε περισσότερα.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

Η Honda ανακοίνωσε επίσημα το νέο Honda Forza 300 για το 2020, το οποίο έρχεται ουσιαστικά χωρίς αλλαγές, αλλά με μία νέα έκδοση «Limited» για την νέα χρονιά. Ακολουθώντας ένα μονοπάτι που έχει αποδειχθεί επιτυχημένο σχεδόν σε κάθε κατηγορία που εφαρμόζεται, η Honda πραγματοποιεί μικρές εμφανισιακές αλλαγές στο Forza 300 Limited Edition.

Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για ένα νέο «Air Force» γκρι χρώμα, που συνδυάζεται με γυαλιστερό μαύρο θέλοντας να προσφέρει μια premium νότα, η οποία τονίζεται περαιτέρω και από τις κόκκινες ραφές της σέλας. Οι ερυθρές λεπτομέρειες δεν περιορίζονται μόνο εκεί, όμως, με τα λογότυπα «300» να είναι στο ίδιο χρώμα, όπως και το λογότυπο Honda εμπρός και πίσω αλλά και οι ανακλαστικές ταινίες των τροχών. Η ειδική αυτή έκδοση του Forza 300 θα διατίθεται και με ένα top box στα χρώματα του μοντέλου, το οποίο ανοίγει χωρίς την χρήση κλειδιού, μέσα από το σύστημα Smart Key.

To Forza 300 παραμένει κατά τα άλλα χωρίς αλλαγές, αφού είχε ανανεωθεί ριζικά το 2018. Ο αναβάτης απολαμβάνει την άνεση μιας ηλεκτρικά ρυθμιζόμενης ζελατίνας και του χώρου για δύο κράνη full-face κάτω από την σέλα, ενώ ο πίνακας οργάνων είναι συνδυασμός αναλογικών και ψηφιακών ενδείξεων. Παράλληλα, το Forza 300 φέρει σύστημα Traction Control, που μπορεί να απενεργοποιηθεί με ένα πλήκτρο κατά βούληση του αναβάτη.

Ο κινητήρας των 279 κ.εκ. αποδίδει 25 ίππους και συνδυάζεται με εξελιγμένη CVT μετάδοση τύπου V-Matic, που επικεντρώνεται σε έντονη επιτάχυνση στις χαμηλές περιοχές στροφών. Το πλαίσιο, το οποίο ήταν εντελώς νέο στο μοντέλο του 2018, παραμένει, ενώ οι αναρτήσεις αποτελούνται από ένα πιρούνι 33 χιλιοστών εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, με 7 στάδια ρύθμισης προφόρτισης.  

Περισσότερα για την διαθεσιμότητα και την τιμή της ειδικής έκδοσης στην χώρα μας, αναμένονται.