• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Νέο Daytona M9 50

Νέο Daytona M9 50

Νέο Daytona M9 50

Νέο Daytona M9 50

Νέο Daytona M9 50

Νέο Daytona M9 50

Νέο Daytona M9 50 - Επίσημη παρουσίαση

Ένα νέο ηλεκτροκίνητο scooter από την Daytona-Best Electric, που είναι κατάλληλο για όποιον αναζητά μια εύκολη και «πράσινη» λύση μετακίνησης, ενώ δεν απαιτεί δίπλωμα δικύκλου για να οδηγηθεί! Δείτε περισσότερα…

M9 50
Η Daytona Best Electric παρουσιάζει το M9 50, το μοναδικής σχεδίασης ηλεκτρικό σκούτερ με υψηλά επίπεδα εξοπλισμού και πρακτικότητας. Είναι το ιδανικό όχημα για τις μικρομετακινήσεις σας, με ασφάλεια, άφθονους χώρους, χαμηλό βάρος και υψηλή τεχνολογία.
 
Για την οδήγηση του M9 50 δεν απαιτείται δίπλωμα μοτοποδηλάτου σε περίπτωση κατοχής διπλώματος Β πάνω από έξι (6) έτη και συμπλήρωση της ηλικίας των είκοσι επτά (27) ετών ( για περισσότερες πληροφορίες → εδώ)
 
Με φουτουριστική σχεδίαση, το M9 50 ξεχωρίζει για τους διπλούς, παράλληλα τοποθετημένους στρογγυλούς προβολείς με περιμετρικά σε αυτούς φώτα θέσης σε σχήμα δακτυλιδιού. Με Full LED φωτισμό, έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή και στη σχεδίαση των LED φλας, τα οποία βρίσκονται ενσωματωμένα στη μάσκα του τιμονιού.
 
Το Μ9 50 αποτελεί ένα κομψά σχεδιασμένο σύνολο με καθαρές διαχρονικές γραμμές και έξυπνη διαμόρφωση χώρων. Η τοποθέτηση των μπαταριών αφήνει άφθονο ενιαίο χώρο αποθήκευσης 22,5 λίτρων κάτω από τη σέλα για ένα FULL FACE κράνος. Με μεγάλο επίπεδο πάτωμα, στο εσωτερικό της ποδιάς συναντάται άγκιστρο ανάρτησης χειραποσκευών και ένας εύχρηστος ανοιχτός αποθηκευτικός χώρος για μικροπράγματα με θύρα φόρτισης USB.
 
Πρακτικό, το Μ9 50 θα το αγαπήσει τόσο ο αναβάτης όσο και ο συνεπιβάτης. Η έγχρωμη και ευκρινέστατη οθόνη LCD παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες κατά την οδήγηση. Το M9 50 είναι εξοπλισμένο με σύστημα έξυπνου κλειδιού, keyless εκκίνηση και σύστημα συναγερμού. Ο αναβάτης έχει τη δυνατότητα να εκκινήσει το όχημα χωρίς τη χρήση κλειδιού και να το κλειδώσει ενεργοποιώντας παράλληλα το συναγερμό. Για το συνεπιβάτη διαθέτει αναδιπλούμενα μαρσπιέ αλλά και πλάτη από μαλακό μαξιλάρι για ξεκούραστες βόλτες.
 
Το Μ9 50 κινείται από ηλεκτροκινητήρα 1500W που βρίσκεται τοποθετημένος στον οπίσθιο τροχό, ο κινητήρας έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει ομαλή επιτάχυνση με άμεση απόκριση στο γκάζι με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας. Η μέγιστη ταχύτητα του M9 50 είναι ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 45χλμ/ώρα ενώ δίνει στον αναβάτη τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών χαρτογραφήσεων ισχύος (eco/power/sport). Η ενέργεια του M9 50 παρέχεται από αξιόπιστες μπαταρίες μολύβδου με απόδοση 1200Wh προσφέροντας αυτονομία έως και 51 χιλιόμετρα.
 
Το πλαίσιο του M9 50 είναι κατασκευασμένο από ατσάλι με ειδική επεξεργασία για μέγιστη αντιδιαβρωτική προστασία. Το πλαίσιο σε συνδυασμό με το χαμηλό βάρος, μόλις 75 kg, τους τροχούς 1 ιντσών και το κοντό μεταξόνιο 1.260mm καθιστούν το M9 50 εξαιρετικά ευέλικτο και ιδανικό για μετακίνηση εντός πόλης.
 
Η εμπρόσθια ανάρτηση αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 27mm, ενώ πίσω το M9 50 φέρει διπλό αμορτισέρ με διαδρομή 50mm. Το σύστημα πέδησης του M9 50 αποτελείται από δισκόφρενο διαμέτρου 180mm στον εμπρόσθιο τροχό και ταμπούρο 110mm στον οπίσθιο τροχό.
 
Επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά»
Το M9 50 πληροί τις προϋποθέσεις για τη δράση επιδότησης ηλεκτροκίνητων οχημάτων & δίκυκλων ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ του υπουργείου περιβάλλοντος και ενέργειας. Η αγορά του επιδοτείται στο 20% με επιπρόσθετες επιδοτήσεις σε περίπτωση ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ παλαιού οχήματος  με 400 ευρώ και για τις κατηγορίες ΤΡΙΤΕΚΝΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ ή ΑΜΕΑ με 500 ευρώ.
 
Χρώματα: WHITE - MAT BLACK - RED
Τιμή: 1.295 ευρώ
Διαθέσιμο μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Συνεργατών της εταιρείας ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ – ΜΑΖΕΣ  
ΜΗΚΟΣ – ΠΛΑΤΟΣ – ΥΨΟΣ 1755 mm * 680 mm * 1050 mm
ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ 1260 mm
ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ 2
ΒΑΡΟΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ) 75 Kg
ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΑΣ / ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ  
ΣΥΝΕΧΗΣ ΙΣΧΥΣ 1500W
ΜΕΓΙΣΤΗ ΡΟΠΗ 36 Nm
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ 45 km/h
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ
(ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ)
έως 51 km
(Βάσει έγκρισης τύπου)
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 4 kWh/ 100km
ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΒΑΣΗΣ (πλήρως φορτωμένο | από 0 km/hr) 10%
ΜΕΤΑΔΟΣΗ  
ΚΙΝΗΣΗ ΠΙΣΩ
ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ
ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 1/2/3
ΜΠΑΤΑΡΙΑ  
ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΟΧΙ
ΤΥΠΟΣ ΜΟΛΥΒΔΟΥ
ΤΑΣΗ 60 V
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ 20 Ah
ΒΑΡΟΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ 32,5 Kg
ΚΥΚΛΟΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 400
ΤΡΟΧΟΙ / ΖΑΝΤΕΣ / ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  
ΤΡΟΧΟΣ ΕΜΠΡΟΣΘΙΟΣ 90/90-10
ΤΡΟΧΟΣ ΟΠΙΣΘΙΟΣ 90/90-10
ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ ΔΙΣΚΟΣ 180mm
ΟΠΙΣΘΙΟ ΦΡΕΝΟ ΤΑΜΠΟΥΡΟ 110mm
ΕΜΠΡΟΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΚΟ ΠΙΡΟΥΝΙ – 27mm
ΟΠΙΣΘΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΠΛΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ – 50mm